BDSM & Fetissit

Nainen sidottuna seksileikeissäBDSM on yleiskäsite seksuaalisille fetisseille, joihin liittyy sitomista, rankaisemista, alistamista sekä olla alistettuna. Toimintaan liittyy hallittua kivun tuottamista, jota ei voi pitää väkivaltaisuutena. BDSM-toimintaa harjoitetaan joko sessioissa tai pysyvässä suhteessa.

Välineitä ja rekvisiittaa BDSM & Fetissi -harrastajat löytävät seksivälineitä myyvistä verkkokaupoista

Yhteensä: 12 seksikauppaa
Valitse kategoria
X
Huomaamaton toimitus
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Baci
Bathmate
Belladot
Doc Johnson
Evolved
Fleshlight
Fun Factory
Kama Sutra
Latex
Lelo
Male Edge
OVO
Pipedream Extreme Toyz
RFSU
We-Vibe
Womanizer
Poista kaikki suodattimet

Valikoimien laajuus vaihtelee eri verkkokaupoissa. Verkkokauppojen valikoimiin on helppo tutustua omassa rauhassa vaikka sohvalla maaten, sillä kotisivuilla on myös paljon tietoa, ja tuotteet ja niiden toiminta on esitelty selkeästi.

Perus BDSM & Fetissituotteita ovat asut. Niihin kuuluvat silmälaput, mielikuvitukselliset naamiot, kuten Imitation Leather Dog Mask tai Funnel Gas Mask, mustat lateksi tai pitsiasut, Harness bodyt molemmille, pannat ja remmit, sekä siveysvyöt naisille ja miehille. Myös rooliasut ja asusteet kuuluvat kuvaan, ja niitä löytyy runsas valikoima erotiikka-alan verkkokaupoista. Bad Kitty Nurse Setin avulla voi rangaista tuhmia potilaita.

Toinen oleellisesti BDSM & Fetissiin liittyvä tuote on ruoskat. Valmistusmateriaaleina ovat keino- tai aito nahka, lateksikumi tai satiini, ja pituudet vaihtelevat muutamasta kymmenestä sentistä jopa pariin metriin. Zadon pieni nahkaruoska on kokonaispituudeltaan vain 45 cm, ja isolla Zadolla on mittaa 75 cm. Pipedreamin Chain-O-Pain ruoskassa on metaalikuulaketjuja, ja Iciclen nahkaruoskassa on kaunis lasinen kädensija. Läimäyttelyihin sopivat Pink Luv Paddle tai Sydän-Lätkä. Kutitteluun sopii Touchen musta höyhenhuiska.

Myös kahleet ovat oleellista BDSM & Fetissi -rekvisiittaa. Ne voivat olla materiaaliltaan metalli, nahkaa tai vaikka silkkinauhaa kuten Fetish Fantasy Silk Rope Love Cuff. House of Eros -sarjasta löytyy Red Swirl Cuffs, jotka on valmistettu aidosta nahasta. Scalan Eroflame Metal Handcuffs -käsiraudat ovat ruostumatonta terästä. Fetish Fantasy on antanut RST-kahleille seksikkäät värit, kuten pinkin, punaisen ja sähkönsinisen.

Sitomiseen voi käyttää Bondage- teippejä, puuvillanaruja, silkkinauhoja, nahkaremmejä ja -vöitä. Sitomista varten voi hankkia myös setin, jossa on tarvikkeet kuten silmälaput, suupallo, ranne ja nilkkaremmit, sekä niiden yhdistämiseen pidempi remmi. Nämä kaikki löytyvät Bad Kitty Bondage -setistä tai Hard Limit -setistä. Tuhmurin voi sitoa myös Zadon häpeäpaaluun, joka on helppo koota ja purkaa. Fetish Fantasyn Spread ’Em Bar ei anna juurikaan liikkumavaraa.

BDSM & Fetissi harrastukseen liittyvät myös keinut, jonka avulla voi kumppanin asettaa mielikuvituksellisiinkin asentoihin, joissa jaksaa olla kauan. Keinut sopivat hyvin myös liikuntarajoitteisten seksin harjoittamiseen.

BDSM & Fetissi varusteita voi hankkia myös valmiina setteinä, jossa on kaikki varusteet aloittelijalle. Hempeätä linjaa edustaa Honeymoon Bondage Kit , ja perusvälineet löytyvät BDSM Starter Kitistä, Fetish Fantasyn fantasialaukusta tai Amazing Bondage Sex Toy Kitistä. Lauantaipussi K 18 on hauska lahjaidea sielunheimolaiselle tai – itselle. Inflatable Bondage Bed on ilmalla täytettävä vuode, jonka varustukseen kuuluvat mm. sitomistarvikkeet, liukuvoiteet, nänninnipistimet, suupallo, harness-varusteet ja lätkät.

Verkkokaupat toimivat hienovaraisesti, eikä pakkauksista selviä lähettäjän tiedot. Toimitusaika tuotteilla on nopea: vain parista päivästä viikkoon. Maksuvaihtoehtoja on pankki- ja luottokorttimaksuista aina tili- ja osamaksusopimuksiin. Asiakkaaksi voi halutessa rekisteröityä, jolloin saa myös etuja ja asiakaskirjeitä sähköpostiin, mutta asiakkuus ei ole edellytys tilauksen tekemiselle. Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus toteutuu ostettaessa BDSM & Fetissi-tuotteita. 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun