Kumiukko

Kumiukko

00.0
(0)
  • Aina ilmaiset toimitukset
  • Toimitus 2-4 arkipäivää
  • Ei palautusmahdollisuutta

Kumiukko on suomalainen kondomien verkkokauppa. Sen valikoima on laadukas, ja esimerkiksi makukondomeja löytyy 17 erilaista.

Kumiukon kondomimerkit ovat GSPOT, RFSU, Viva ja Kone Helsinki. GSPOT-kondomit ovat CE-merkittyjä laatutuotteita, ja sarjasta löytyy myös pimeässä hohtava ja viilentävä malli. Tuotteita saa 9, 15, 30, 60 ja 144 kappaleen pakkauksissa. RFSU-kondomit joutuvat läpäisemään maailman tiukimmin normitetut testit. Kumiukosta saat mm. RFSU:n Good Vibration Kitin, jossa kondomien lisäksi on penisrengas, Grande Big & White-merkin, sekä Magic, Power, Sensitive ja Sultan Conture merkit.

Kumiukon makukondomien valikoima on todella herkullinen. Ne tuovat sähäkkyyttä ja lisähupia sänkykamariin. Jos sinulla on jokin maku mielessä, mitä ei vielä ole keksitty laittaa kondomiin, kerro Kumiukolle. On hyvinkin mahdollisista, että saa oman lempimakunsa tuotevalikoimaan. Makukondomien merkki on GSPOT ja makuina ovat hedelmäisen raikkaat omena, persikka, appelsiini, kiivi, mango, banaani ja Tutti Frutti; marjaisat karpalo, kirsikka, mansikka, mustikka; kukkainen Jasmiini sekä erikoismaut Coca-Cola, Pina Colada, Bubble gum, vanilja ja raikas Minttu. Lisäksi aidon makuinen ja värinen Suklaa. Makukondomi on kätevä ottaa mukaan, pistää taskuun tai laukkuun, sillä se myydään 9 kappaleen irtopakkauksissa. Jos ei vielä ole kokeillut makukondomeja, kannatta tilata reilunkokoinen lajitelma, jossa on 72 kappaletta eri makuisia kondomeja.

Kumiukon valikoimissa on myös laadukkaat liukuvoiteet. Viva lube on vesipohjainen ja Suomessa myynnissä vain Kumiukon verkkokaupassa.

Ollako vai eikö olla? Älä pistä päätäsi pensaaseen vaan ota selvää. Innovacon-raskaustesti sen tietää ja kertoo nopeasti ja luotettavasti. Istukkahormoni nousee jo 11 päivässä niin korkealle tasolle, että se on mitattavissa. Vain kolme minuuttia ja sinäkin tiedät. Uskottomuusepäilyt taas voit sulkea pois Checmate- testin avulla. Se löytää kuivuneen siemennesteen niin alusvaatteista kuin lakanoistakin. Tämä tuote on varsinainen hitti maailmalla, ja Kumiukko toimittaa sen yhtä huomaamatta kuin muutkin tuotteet.

Käy myös klikkaamassa linkkejämme: Kumiukko on valinnut sinne tärkeät osoitteet. Sieltä pääsee kätevästi niin AIDS-tukikeskuksen kuin monien kansallisten suurtapahtumien sivuille.

Kumiukko palvelee myös yrityksiä. Kondomiautomaatti on välttämätön ravintoloissa, baareissa ja missä ikinä ihmiset liikkuvatkin. Se toimitetaan avaimet käteen -periaattella eikä huollosta, täytöstä ja siisteydestä tarvitse huolehtia, ja tilan omistajalle maksetaan provisiota myynnistä. Kone Helsinki -automaatti on lisäksi hauskan näköinen sisustuselementti.

Yrittäjä – jos olet kyllästynyt joka paikassa lojuviin avaimenperiin ja sekavaan lajitelmaan kuulakärkikyniä, valitse vaihteeksi väline, joka herättää huomion. Myös tapahtumat ja järjestöt saavat viestinsä tehokkaammin perille, erityisesti jos kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset. Mainoskondomista on muodostunut monessa tilanteessa varsinainen keräilyesine, mutta sen voi tarpeen tullen ottaa myös käyttöön.

Kondomilla on edelleen tärkeä asema ehkäisyssä. Se on helppo ja turvallinen tapa ehkäistä ei-toivottu raskaus ja suojaa sukupuolitaudeilta. Kondomiukko on kerännyt tärkeätä tietoa ehkäisystä ja kondomien käytöstä Ehkäisy-osioon. UKK-osiossa on paljon tietoa usein kysyttyihin kysymyksiin koskevatpa ne toimituksia tai tuotteita.

Toimitukset tapahtuvat huomaamattomasti ja nopeasti. Toimitusaika on 3 – 4 päivää tilauksesta aina ilman lähetyskuluja Itellan palveluita käyttäen. Osoitteessa kumiukko.fi voi liittyä Kumiukon kondomikerhoon, jolloin saa aina tiedon uusimmista tarjouksista.

Kondomiukkoa voi fanittaa Facebookissa ja seurata Googlessa.


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun