Honeybee

Honeybee seksivälinekauppa

43.5
(4)
 • Honeybee on lopettanut toimintansa
 • Mainostaa olevansa Suomen halvin seksikauppa
 • Ilmainen toimitus yli 20e tilauksiin (norm. 4,95€)
 • Toimitustapa: posti
 • Maksutavat: verkkomaksut ja luottokortit

  Honeybee.fi on erotiikkatuotteiden verkkokauppa. Sieltä löytyy laaja valikoima tuotteita miehille, naisille ja pariskunnille. Tuotevalikoimaan kuuluu intiimituotteita, seksileluja, sauvoja, luksusvibraattoreita, elokuvia sekä S&M -tuotteita. Verkkokaupasta voidaan myös tilata tuote-esittelyjä, joita järjestetään asiakkaiden kotona. Honeybeen kotisivujen kautta voidaan myös hakea kotiesittelijän työtä, josta maksetaan palkkaa. Netin ansiosta kaupan tuotevalikoimaan voidaan tutustua rauhassa kotona. Netistä ostaminen sujuu myös vaivattomasti, sillä tuote klikataan vain ostoskoriin ja maksetaan kassalla. Ujoimmatkin ihmiset uskaltavat ostaa tuotteita verkkokaupasta, sillä tilaukset toimitetaan asiakkaille merkkaamattomissa paketeissa. Monilla asiakkailla on kaupasta hyviä kokemuksia.

   

  Huom. Honeybee on lopettanut toimintansa. Katso etusivultamme muut seksikaupat.
   

  Honeybeen tuotevalikoima

  Verkkokaupasta löytyy tuotteita niin miehille, naisille kuin pariskunnillekin. Tuotevalikoimaan kuuluu sauvoja, luksusvibraattoreita, intiimituotteita, elokuvia ja S&M –tuotteita ja paljon muita tuotteita, joilla voi tuoda intiimielämäänsä uusia virikkeitä. Miesten tuotteisiin kuuluu vaginoita ja anuksia, penisrenkaita, peniksen jatkeita, penispumppuja ja nukkeja. Osa tuotteista on väritykseltään hillittyjä, esim. mustia, mutta valikoimasta löytyy myös mm. neonpinkkejä ja -vihreitäkin tuotteita. Naisille kaupassa on tarjolla luksusvibraattoreita, sauvoja, nänninimijöitä, geishakuulia ja klitoriskiihottimia. Myös naisten valikoimaan kuuluu monenvärisiä tuotteita. Pariskunnille suunnattuun valikoimaan kuuluu piiskausvälineitä (kuten ruoskia), nänninnipistimiä, stimuloivia voiteita, liukuvoiteita, makuöljyjä, sidontavälineitä ja naamioita.

  Honeybeen tuotevalikoima on laaja. Sauvoissa löytyy mm. perinteisiä sauvoja, aidon näköisiä sauvoja, pikavibraattoreita, G-piste-sauvoja, hauskoja ja jättisuuria sauvoja sekä lasisia sauvoja. Luksusvibraattorivalikoimasta voidaan löytää FunFactory-, PicoBong-, Lelo- ja WeVibe -tuotteita. Seksileluista löydetään mm. nukkeja, penisrenkaita, perhosia, keinuja ja tuoleja, hupituotteita, vaatteita (liimattavat rintaliivit) ja lahjasettejä. Seksileluvalikoimaan kuuluu myös juhlatuotteita, joista voidaan löytää mm. kuvioituja kertakäyttölautasia ja -mukeja, kertakäyttöruokailuvälineitä, lautasliinoja, pantoja, kruunuja, peniksen tai rintojen muotoisia ilmapalloja, kakkukynttilöitä ja pillejä. Intiimituotteisiin kuuluu erilaisia voiteita ja geelejä, kondomeja, trimmereitä ja lelujen puhdistustuotteita. S&M -tuotevalikoimaan sisältyy mm. vöitä, dildoja, piiskaus- ja sidontavälineitä ja naamioita. Honeybee.fi-verkkokaupassa on tarjolla myös erittäin laaja valikoima elokuvia, kuten hetero-, fetissi- ja piirrettyjä elokuvia.

  Honeybee.fi-verkkokaupasta voidaan myös tilata tuotteiden kotiesittelyjä, joita järjestetään sekä naisille että pariskunnille. Kotiesittely on ilmainen, jos sen aikana ostetaan tuotteita vähintään 200 eurolla. Jos ostokset jäävät alle 200 euron, esittelystä peritään 20 euron maksu. Illan järjestävälle emännälle annetaan kiitoksena 10 % alennus kaikista tuotteista. Lisäksi emännälle annetaan lahja, jos ostokset ylittävät 200 tai 500 euroa. Mukava kotiesittelyilta voidaan järjestää helposti käyttämällä verkkokaupassa myytäviä juhlatuotteita. Innokkaat voivat myös ilmoittautua kotiesittelijöiksi itse. Se käy helposti netin kautta. Verkkokaupan sivuilla on ilmoittautumislomake, joka täytetään ja lähetetään yritykselle. Kotiesittelijälle maksetaan esittelytyöstä palkkaa.

  Honeybee.fi-verkkokaupassa erotiikkatuotteiden ostaminen sujuu helposti ja mukavasti netin välityksellä. Ostokset voidaan maksaa kotimaisten verkkopankkien kautta ja luottokorteilla. Ilmaiset toimitukset yli 20 euron tilauksille (norm. 4,95 euroa). Toimitusaika on nopea, noin 2−3 arkipäivää, ja tilaukset toimitetaan asiakkaille postin välityksellä merkkaamattomissa paketeissa. Lähettäjän nimenä paketissa on Talma Import Oy. Sinetöidyillä, käyttämättömillä ja myyntikelpoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info (ät) honeybee.fi

  Honeybee.fi tiivistetysti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  maria pätsi3
  Tarvitsen lähetyksenne lähetyskoodin ettävoin noutaa paketin. Ostokseni on maksettu ja tilausnro on 245. kiitos
  Admin:
  Hei, jos haluat viestin menevän perille, ota yhteys suoraan Honeybeen asiakaspalveluun http://www.honeybee.fi/page/2/ota-yhteytta Terveisin, Seksikaupat.info ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun