Seksitori

Seksitori seksikauppa

133.2
(13)
 • Runsas valikoima seksivälineitä, vaatteita sekä elokuvia
 • Tuotteilla 14 vuorokauden palautusoikeus
 • Maksaa voit yleisimmillä luottokorteilla, Paypalilla ja Paytrailin kautta.

  Kaipaako arkinen elämä uutta virtaa ja jännitystä? Kiinnostaako seksielämän uudistaminen tai täytyisikö siihen saada pientä lisäpotkua? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua seksitori.fi-verkkokauppaan, josta löytyy erilaisia ideoita ja lisävirikkeitä intiimielämään. Seksitorilla on myynnissä laadukasta ja persoonallista tuotetarjontaa itsensä ja tarpeensa hyvin tiedostavalle ja rohkealle naiselle. Myös aremmat tai kokeilunhaluisemmat naiset löytävät valikoimasta omat suosikkinsa, ja kaikki voivat kerätä uusia kokemuksia! Seksitori.fi on virolainen verkkokauppa, joka toimii nykyisin Suomessa ja Baltian alueella ja tarjoaa asiakkailleen netissä laajan ja kiinnostavan tuotevalikoiman laadukkaita naisten alusasuja, iltapukuja ja muita vaatteita, kenkiä sekä erilaisia pukimia. Valikoimista löytyy luonnollisesti myös tarvikkeita intiimeihin hetkiin ja seksileikkeihin. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia voiteita ja kapseleita niin miehille kuin naisillekin, hierontaöljyjä, lisäravinteita sekä laaja valikoima erilaisia seksivideoita, lehtiä sekä seksileluja ja -pelejä niin rajumpiin kuin herkempiinkin hetkiin.

  Seksitorin tarjontaan kuuluu myös vaatteita

  Vaatepuolella verkkokaupasta löytyy muun muassa laaja valikoima kauniita mekkoja, nahka-asuja, toppeja, paitoja, juhla-asuja, legginssejä, koristeellisia farkkuja, korsetteja sekä sukkia, sukkanauhoja ja sukkahousuja. Lisäksi tarjolla on upeita ja persoonalliseen makuunkin sopivia rintaliivejä ja muita alusasuja. Mikäli vaatekaapista ei vielä löydy riittävästi kauniita ilta- tai käsilaukkuja, käsineitä, korkeakorkoisia kenkiä tai peruukkeja, koruja tai päähineitä esimerkiksi roolileikkejä tai juhlia ja tapahtumia varten, myös sellaisia on mittava valikoima tarjolla seksitori.fi:ssä. Verkkokaupasta löytyy siis takuulla jokaiseen makuun jotakin ja, vain rohkeus on rajana uusien pukeutumistyylien tai erotiikkatuotteiden hankinnalle! Verkkokaupassa tuotteiden tarkastelu ja vertailu on varsin vaivatonta, joten on helppoa löytää juuri omiin tarpeisiin sopivia tarvikkeita. Verkkokauppaan tulee aika ajoin myös uusia tuotteita ja erilaisia tarjouksia, joten sivuston uutuuksia voidaan pitää silmällä esimerkiksi tilaamalla seksitorin uutiskirje.

  Tuotteiden tilaaminen ja palautus Seksitorissa

  Tuotteiden tilaaminen netissä on varsin helppoa. Asioidessa seksitori.fi-sivustollla asiakkaalle luodaan tilauksen yhteydessä oma asiakastili, josta voi myöhemmin tarkastella myös esimerkiksi omaa tilaushistoriaa. Asiakastilin tietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmansille osapuolille. Seksitori haluaa tarjota asiakkailleen luotettavaa ja vaivatonta asiointia, ja on panostanut myös tilausten nopeaan toimitukseen. Normaalitilanteissa tilaukset pyritään pakkaamaan viimeistään tilausta seuraavana päivänä, ja tuotteet toimitetaan asiakkaalle muutaman päivän sisällä tilauksen maksun kirjautumisesta. Tilaukset toimitetaan turvapusseihin pakattuina asiakkaan valinnan mukaan joko tavallisena postilähetyksenä tai pakettina postin pakettiautomaattiin, Smartpostiin. Mahdollisissa lähetysten ongelmatilanteissa tai tuotteiden palautusasioissa asiakaspalvelun tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Asiakaspalveluun voi myös soittaa puhelinpalvelun aukioloaikoina. Seksitori tarjoaa tuotteilleen kahden viikon täydellisen palautusoikeuden. Palautuksesta on kuitenkin ilmoitettava aina etukäteen sähköpostitse. Palautusoikeuteen liittyy myös tuotteiden kuntoon liittyviä ehtoja, jotka asiakkaan kannattaa selvittää ennen tuotteiden palauttamista. Tilauksesta saadaan palautettaessa rahat takaisin, kunhan palautuksen yhteydessä muistetaan ilmoittaa oma tilinumero.

  Seksitori lyhyesti

  • Tilaukset on mahdollista maksaa joko suomalaisen nettipankin kautta tai Paytrail-maksupalvelun avulla.
  • Tilauksen kokonaishintaan sisältyvät aina postimaksut, jotka ilmoitetaan selkeästi tilauksen yhteydessä.
  • Postimaksut ovat aina korkeintaan 10 € ja tietyn tilaussumman ylityttyä toimitus on ilmainen.
  • Tullimaksuja tai muita lisäkustannuksia ei tilaukseen sisälly koskaan, joten verkkokaupasta tilaaminen on suhteellisen edullista – esimerkiksi Suomessa toimivien kivijalkamyymälöiden hintoihin nähden säästöä tulee lähes mistä tahansa tuotteesta.
  • Lisähoukuttimena seksitori.fi tarjoaa tilauksen yhteydessä ylimääräisen, ilmaisen tilauslahjan aina, kun tilauksen loppusumma on ylittänyt tietyn rajan. Siinäpä onkin lisäsyytä tutustua tähän jo kauan alalla toimineeseen, asiantuntevaan ja luotettavaan verkkokauppaan!
  • Netissä tilaaminen on hauskaa ja helppoa, mutta seksitorin kivijalkamyymälä löytyy Tallinnasta, joten tarjontaan voidaan haluttaessa käydä tutustumassa myös paikan päällä.
  • Erotiikka-aiheisia tarvikkeita myyviin liikkeisiin liittyy usein varmasti turhankin paljon ennakkoluuloista johtuvia väärinkäsityksiä tai jopa pelokkuutta.
  • Seksitori haluaakin kumota näitä ennakkoluuloja tarjoamalla valikoimissaan laaja-alaisesti laadukkaita ja kauniita tuotteita. Monilla asiakkailla onkin seksitorista hyviä kokemuksia. Tähän verkkokauppaan kannattaa siis tutustua jo tänään!

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?