Punainen Kuu

Punainen Kuu

283.9
(28)
 • Toimitusaika: 1-3 arkipäivää
 • Toimitustapa: Postin sekä mahdollisuus noutaa tilaukset myymälöistä
 • Huomaamaton toimitus
 • Maksutavat: yleisimmät suomalaiset verkkopankit turvallisesti Maksuturvan kautta
 • Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse, sähköpostitse että verkkokaupasta löytyvän chatin kautta
 • Palautusoikeus: Ota yhteyttä Punaisen Kuun asiakaspalveluun

  Punainen Kuu Oy on täyden palvelun hyvinvointi- ja erotiikkaliike, joka toimii osana Hot Lips -ketjua. Kivijalkamyymälät sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa sekä Hämeenlinnan keskustassa. Punaisella Kuulla on laaja tuotevalikoima johon voit tutustua osoitteessa www.punainenkuu.fi. Punainen Kuu on aktiivinen myös sosiaalisen median eri kanavissa. Löydät Punaisen Kuun mm. Instagrammista, Facebookissa sekä blogista punainenkuu.blogspot.fi.

  Valoisat myymälät houkuttelevat asiakkaita siistin ja avoimen ilmapiirin ansiosta. Liikkeistä löytyy sekä nais- että miesmyyjiä. Kaikki myyjät ovat erittäin ammattitaitoisia ja palvelevat jokaista asiakasta henkilökohtaisesti rennolla ja hienotunteisella asenteella. Erinomaista ja yksillöllistä palvelua haluaville Punainen Kuu on ehdottomasti ykköspaikka!

  Punainen Kuu haluaa panostaa erityisesti pariskuntien ja naisten kattavaan tuotevalikoimaan (miehiä tietenkään unohtamatta!) sekä seksuaaliterveyteen kaikissa ulottuvuuksissaan. Seksuaaliterveys heijastuu kaikille elämän osa-alueille, joten se on tärkeä osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Punaisessa Kuussa halutaan tukea asiakkaiden seksuaaliterveyttä ja auttaa heitä löytämään apuvälineitä hyvinvointinsa kehittämiseen ja parantamiseen.

  Punaisen Kuun kautta on mahdollista tilata myös tuote-esittelytapahtumia, joko myymälässä normaalien aukioloaikojen ulkopuolella tai kotimyyntitapahtumana asiakkaan kotona. Räätälöimme juuri teille sopivan tuote-esittelyn tarpeidenne mukaan. Erinomainen idea esimerkiksi polttareihin tai hauskaan illanviettoon ystävien kanssa!

  Tuotteiden tilaaminen Punaisen Kuun verkkokaupasta tapahtuu asiakkaan yksityisyydestä huolehtien. Tilauksen yhteydessä on mahdollista luoda verkkokauppaan asiakastili, jonka kautta voi tarkastella tilauksiaan ja seurata tilausprosessin etenemistä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan huomaamattomasti Postin välityksellä kirjeenä, postipakettina tai Smartpostilla tilauksen koosta ja asiakkaan toiveista riippuen. Tilaukset on mahdollista myös noutaa myymälöistä.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Jori
  Moi. Ostin Sadie paineilma kiihottimen,ei mitään käyttöohjetta,esim.kuinka ladataan ??
  Em5
  saa rauhassa katsella ja apuakin saa pyydettäessä
  Laura1
  Tyrkyttävä palvelu.
  Holoppa L.5
  Hämeenlinnan paras(ilmeisesti myöskin tosin ainoa?) pornokauppa. Hyvä valikoima elokuvia ja kivaa palvelua ujommallekin. Aukioloajat voisivat olla vähän pitemmät..
  Senu5
  Aivan loistavaa palvelua,myyjät tarjoavat avun heti kuin sitä tarvitset ja laaja valikoima juuri sitä mitä olet etsimässä. ja vaikka et ole hakemassa kaupan pää asiaan liittyvää tavaraa voit löytää vaikka ja mitä suosittelen!
  Maiju5
  Loistavaa palvelua, laaja valikoima tuotteita joita on vaikea löytää muualta, toimitus nopeaa. Suosittelen!
  Kosti L.5
  Hyvä asiakaspalvelu. Plussaa naismyyjästä. Hämeenlinnaan voisi ottaa lisää sitomistuotteita.
  H.N5
  Yllättävän laaja valikoima ja valoisa sekä tilava. Myöskin naismyyjä oli piristävä yllätys.
  T.L5
  Kiitos hlinnaan hyvästä palvelusta ma 7.5.18. Vaimo oli erittäin tyytyväinen...
  Arhem5
  Tilattu perjantaina ja maanantaina posti toi. Kiitos kaupanpäällisestä. Onko hämeenlinna auki lauantaina.
  Admin:
  Hei, nettisivujen mukaan Punainen Kuu Hämeenlinna olisi auki lauantaisin kello 10-15. Terveisin, Seksikaupat.info ylläpito
  Terhi Lpr4
  Liukuvoide ja tekopenis kahdessa päivässä lähipostiin. Kiitos !
  Terhi4
  Nopea nettikaupan toimitus. Kiitos!
  Anu5
  Siistit tilat, mukavat myyjät. Palvelu ensiluokkaista. Valikoima hyvä. Suosittelen :)
  pekka5
  hyvä kauppa, nopea toimitus.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun