Seksilelut.net

Seksilelut.net

32.7
(3)
 • Toimitukset 9,95€ postitse tai ItellaSmart postiautomaattiin
 • Huomaamaton toimitus postiautomaattiin
 • Yli 65 euron tilaukset ilman toimituskuluja

  Seksilelut.net on nimensä mukaisesti erotiikkaan ja erilaisten seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen erikoistunut laaja ja monipuolinen verkkokauppa. Sivusto on selkeä ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, josta voidaan löytää mitä tahansa seksiin liittyvää kaikkiin asiakkaan tarpeisiin. Seksilelut.net on Suomen ja Baltian kattavin erotiikkavälineiden verkkokauppa, jonka keskusvarasto sijaitsee Maardussa Virossa. Tuotteita on valikoimassa huikea määrä: jopa yli 8 000 erilaista seksilelua, asustetta ja elokuvaa! Sivusto tarjoaa myönteisen kokemuksen seksikaupasta jokaiselle, oltiin sitten usein seksiverkkokauppoja käyttäneitä konkareita tai aivan ensi kertaa intiimituotteita tilaavia tulokkaita.

   

  Seksilelut.netistä löytyvät Suomen suurin leluvalikoima ja parhaat tarjoukset

  Seksilelut.netin sisältö on jaettu käteviin alakategorioihin: Seksikauppaan, Naisten vaatteisiin, Korkokenkiin ja saappaisiin, Tarjouksiin, Uusiin tuotteisiin, Yhteystietoihin sekä Superdealseihin. Kategorian klikkaaminen avaa kätevän sivuvalikon, johon tuotteet on lajiteltu vielä tarkemmin. Seksikaupan valikoimasta löytyvät kohdennetusti tuotteet niin miehelle kuin naisellekin, sekä kaikenlaiset oheistuotteet, kuten parfyymit, lateksinhoitotuotteet, pelit ja seksuaalista nautintoa lisäävät voiteet ja kapselit. Nettikaupan eroottisten vaatteiden ja kenkien valikoima on kattava, ja sieltä voidaan löytää sopivat lisäpiristeet mihin tahansa seksuaaliseen tilanteeseen. Korkokengät keskittyvät seksikkäisiin korkeisiin korkoihin, jotka sopivat minihameiden ja tiukkojen toppien kanssa korostamaan jalkoja. Valikoimasta löytyvät kaikki tämän hetken trendivärit ja -mallit, jotka tekevät käyttäjästään sihisevän kuuman ja haluttavan.

  Etusivulla sivusto tarjoaa aina huikeita tarjouksia, joita pystytään selaamaan kätevän valikon kautta. Samalla etusivu esittele myös kuumimmat uutuudet. Tarjouksista löytyy jatkuvasti päivittyvä lista erilaisia eroottisia välineitä, lehtiä, elokuvia ja muita tuotteita. Superdealsit ovat huikeita alennuksia laidasta laitaan: hintoja on tiputettu parhaimmillaan jopa 80 % alkuperäishinnasta. Seksilelut.net ei pihistele tarjoustensa kanssa, vaan laariin on laitettu niin huikean kalliita kuin halvempiakin tuotteita. Tarjouksista voidaankin löytää kelle tahansa lähes mitä tahansa tuomaan potkua seksielämään. Netistä tilatessa tuotteet toimitetaan asiakkaalle nopeasti ja huomaamattomasti, oli tarvike sitten minkä kokoinen tahansa.

  Anonyymit toimitukset takaavat yksityisyyden

  Seksuaalisuus on monelle erittäin tärkeä asia, jota tulee vaalia ja jota kuuluu käsitellä varoen. Siksi Seksilelut.net lupaakin toimittaa kaikki tilatut tuotteet huomaamattomasti ja anonyymisti, sillä kaikki pakataan harmaisiin turvapusseihin, joita kukaan ei voi avata huomaamatta. Asiakkaalle saadaan näin hänen haluamansa laatutuotteet nopeasti ja ilman pelkoa noloista tilanteista. Tuotteita valitessa sivusto näyttää aina heti, onko kyseistä tavaraa varastossa, ja ne on myös jaettu käteviin valikoihin, jotta haettu asia löytyisi nopeasti. Tilattaessa kassapalvelu erottelee tuotteet, summat ja verot selkeästi näkyviin asiakkaalle. Tilauslomake on yksinkertainen ja maksuvaihtoehdot hyvin esillä. Myös lähetystapa voidaan valita itse. Sivusto haluaa palvella asiakastaan mahdollisimman tehokkaasti, ja lupaakin toimittaa tuotteet postiin jokainen arkipäivä, kun tilaus on tehty ennen kello kahta päivällä. Tuotteet tulevat Suomeen verovapaasti, joten asiakkaalle ei tule yllätyskuluja.

  Seksilelut.net tarjoaa asiakkaalleen myös oman tilin, jonka kautta omia tilauksia voidaan hallinnoida ja tarkkailla kätevästi. Omalla tunnuksella tilaaminen on nopeampaa ja helpompaa. Rekisteröityminen käy kätevästi, sillä siihen tarvitaan vain nimi, sähköpostiosoite ja salasana.


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun