Antishop

Antishop

262.8
(26)
 • Laaja tuotevalikoima, yli 14 000 tuotetta
 • Rekisteröitymällä kauppaan saa 25€ alennuksen yli 149 € tilauksesta
 • Hyviä suosituksia ja osaavaa palvelua
 • Asuissa ja kengissä monipuolinen valikoima
 • Fetish ja BDSM -tuotteet hyvin edustettuina

  Antishop alennuskoodit

  69€ toimitukset ilmaiseksi

  Seksivalinemerkkiä klikkaamalla näet Antishop -tuotteet.
  Antishop on osaava ja palveleva hyvänolonkauppa, joka panostaa erotiikkatuotteiden lisäksi myös seksuaaliterveyteen. Antishopin 400 neliön kivijalkamyymälä sijaitsee Jyväskylässä ja verkkokauppa tavoittaa helposti muut suomalaiset. Verkkokaupan valikoimissa on yli 14000 tuotetta, mikä kertoo valikoiman huikeasta laajuudesta. Antishopin periaatteena on, että asiakkaan ei tarvitse itse tietää, mitä etsii, vaan hänelle esitellään tuotteita ja tarjotaan rohkeasti eri vaihtoehtoja. Antishop on saanut myös naiset liikkeelle ja asiakaskunnasta onkin tänä päivänä jo yli puolet naisia.

  Antishopin käyttö on tehty asiakkaalle helpoksi. Tuotteet on kategorisoitu selkeästi, jolloin halutut tuotteet löytyvät vaivattomasti, vaikka tuotteita ja kategorioita onkin runsaasti. Verkkokaupan lisäksi Antishop järjestää tuote-esittelyitä ja kotikutsuja ympäri Suomen, jolloin tuotteisiin saa tutustua kotoisasti rennolla porukalla. Kotikutsut on loistava idea polttareihin, synttäreille tai mukavaan illanviettoon. Jyväskylän alueella asuvat voivat sopia tuote-esittelyn myös Antishopin kivijalkamyymälään, jolloin katsottavissa on yli 10000 tuotetta. Näissä esittelyissä ei tule varmasti kellään aika pitkäksi.

  Asukauppa, kenkäkauppa ja fetishkauppa

  Antishop on luonut verkkokaupan sisälle monta kauppaa. Asukauppa kokoaa yhteen erotiikkaan liittyvät asut ja asusteet. Seksin saralla suosiossa ovat esimerkiksi erilaiset rooliasut, catsuitit, korsetit ja alusasut. Asuja löytyy kaiken kokoisille ja muotoisille, joten valitse oma suosikkisi ja yllätä kumppanisi. Asujen, päähineiden ja hansikkaiden kruunuksi voi tietysti valita sääriä korostavat kengät. Avokkaat ja saappaat hurmaavat varmasti jokaisen kenkäfriikin ja valinnan vaikeus saattaa iskeä puun takaa.

  Fetishkauppa tarjoaa tuotteita vähän erikoistuneempaan makuun. Seksuaalisuuden uudet tuulet näkyvät myös seksivälineissä, jotka ovatkin pysyneet hyvin ajan hermolla. Ruoskat, kahleet ja erilaiset siveysvyöt houkuttelevat tutustumaan bdsm-maailmaan, missä erilaiset roolileikit ja valta-asetelmat tekevät seksistä jännittävää kivun ja nautinnon välistä vuoropuhelua. Jos pelkät käsiraudat tuntuvat tylsiltä, niin Antishopista löytyy varmasti lisää potkua seksileikkeihin. Kokeile rankempia penisrenkaita, maskeja ja ylle puettavia nahkaharnesseja. 

  Seksuaaliterveys on jokaisen oikeus

  Antishop on vahvasti mukana lisäämässä suomalaisten seksuaaliterveyttä yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Verkkokaupan sivuilla löytyy käyttäjille laaja opas koskien seksuaaliterveyttä. Lisäksi Antishopilla on terveydenhoitoalaan liittyviä yritysasiakkaita ja he ovat lanseeranneet esimerkiksi Apteekeille oman seksuaaliterveystuotepaketin. Kaikenikäisille suunnattua tietoa tarvitaan, koska seksuaalisuus kulkee mukana läpi koko elämän. Vinkit erilaisiin ongelmatilanteisiin löytyy myös helposti Antishopin sivuilta. 

  Seksiin on suunniteltu toimivia ja käteviä apuvälineitä, esimerkkinä erektiopumput ja geishakuulat. Apuvälineiden tarkoituksena on lisätä seksuaalista nautintoa ja tehdä seksistä myös hauskaa. Seksituotteista monikäyttöisin on tietysti liukuvoide, joka kannattaa jokaisen ostaa ja ottaa käyttöön. Liukuvoiteella voi helposti lisätä myös erilaisten seksivälineiden toimivuutta ja tehoa, koska liukastus saa aikaan parempia tuntemuksia, eikä hankaus tai rajummat sessiot aiheuta kipua. Myös erilaiset penisrenkaat, sauvat ja vibraattorit sekä keinovaginat ja masturbaattorit ovat seksivälineiden perustuotteita, joihin kannattaa tutustua. Antishop tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joista löytyy kaikille jotain kivaa.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Anonyymi1
  Vääriä tuotteita tullut tilauksessa, pakkaukset vaikuttavat avatuilta ja yksi tuote jopa rikkinäinen. En aio käyttää uudestaan..
  Elvis1
  Huono asiakaspalvelu, jos peruu tilauksen niin valittavat peruutuksesta ja jos tahdot tilata jotakin niin eivät edes lähetä, peruvat tilauksen kyselemättä yhtään mitään. En suosittele.
  Heidi Tarvainen5
  Antishopia täytyy kiittää erinomaisesta asiakaspalvelusta, niin myymälässä kuin verkkokaupassa. Ei ole tullut sellaista asiaa vastaan, johon en olisi heiltä vastausta / palvelua saanut. Verkkokauppa on niin laaja että sieltä löytyy lähes kaikki mitä voi kuvitella ja aina kun ajetaan miehen kanssa Jyväskylän ohi, pakko poiketa liikkeessä, tavaramäärä on aivan valtava siellä. Ehdottomasti suosittelen!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun