Libido

Libido

53.2
(5)
 • Toimitukset: Huomaamaton toimitus postipakettina ja kirjeenä
 • Ilmaiset toimitukset yli 60 euron tilauksissa (norm. 4,95e)
 • Maksutavat: Luottokortit, verkkopankki, Klarnan osamaksu ja luotto

  Libido.fi on on Lahdessa toimiva suomalainen seksivälinekauppa, jossa on erityisen suuret valikoimat erilaisia BDSM seksivälineitä, kuten ruoskia ja piiskoja, sidontavälineitä, kahleita, käsirautoja ja huiskia. Toki Libido verkkokaupasta löytyy muitakin seksivälineitä ja seksileluja. Libido verkkokaupassa suositaan mieluummin laadukkaita, hyviä merkkejä, eikä niinkään niitä markkinoiden edullisimpia malleja.

  Libido.fi seksikauppa on todella nopea toimituksissaan: yleensä tuotteet lähetetään eteenpäin jo samana päivänä tilauksesta, joten parhaimmillaan tuotteet on perillä jo seuraavana päivänä. Tuotteilla on normaali 14 päivän palautusaika, mutta toki tuote pitää olla käyttämätön ja mielellään avaamaton myös.

  Paitsi BDSM seksileikkeihin Libido.fi on erikoistunut miesten seksileluihin, joita on verkkokaupassa todella laajasti erilaisia ja laadukkaita seksileluja. Miesten penispumput, joilla voi parantaa seisokkia, peniksen kannattajat sekä erilaiset penisrenkaat vibraattorilla ja ilman löytyy netistä. Erityisen paljon Libidon verkkokaupasta löytyy erilaisia miehen yksinäisiin kivoihin hetkiin tarkoitettuja seksileluja ja seksinukkeja. Fleshlight keinovaginoita löytyy ainakin kymmenen erilaista, sekä lisäksi anuksia ja keinosuita, joiden kanssa mies pääsee nauttimaan itsekseenkin. Fleshlight tuotteiden mukana kannattaa tilata vartavasten suunniteltua liukuvoidetta, joka tekee aktista entistä paremman ja nautinnollisemman.

  Toki Libidosta löytyy tuotteita myös pariskuntien yhteisiin hetkiin, kuten dildoja ja vibraattoreita, erilaisia seksiasuja naisille ja miehille, kondomit ja muut tarvikkeet sekä naisille geishakuulat lantionpohjalihasten kuntouttamiseen. Verkkokaupassa on myös todella laaja valikoima erilaisia liukuvoiteita, vesipohjaisia tai silikonisia. Kannattaa testata seksikaupan liukuvoidetestillä, millaista liukuvoidetta verkkokauppa suosittelee juuri sinun käyttöösi.

  Libido.fi tilaus ja toimitukset

  Libido.fi verkkokaupassa on todella nopeaa toimintaa yleensä: netistä tilatessa tuotteet saattavat tulla kotiin parhaimmillaan seuraavana päivänä! Yleensä toimitusaika on 1-3 päivää. Seksilelut toimitetaan ilman erillistä pyyntöä huomaamattomassa paketissa joko suoraan kotiin, postiin tai pakettiautomaattiin. Maksuvälineinä käyvät normaalit pankkitunnukset sekä luottokortit.

  Libido.fi yhteystiedot

  Libido.fi

  PL 69

  15101 Lahti

  info@libido.fi


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Homma toimii5
  Tilasin Libidosta keskiviikkona ja tavarat noudin postista torstaina. Positiivinen uusi tuttavuus!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun