Lelulaatikko

Lelulaatikko seksikauppa

63.8
(6)
 • Lelulaatikko.com on lopettanut toimintansa
 • Aina huomaamattomasti pakatut toimitukset
 • Kaikki yli 79 euron tilaukset ilman toimituskuluja (norm. 2,5€-5,3€)
 • Kotiin kuljetettuna 10,50€
 • Voit maksaa ostoksesi verkkopankilla, luottokorteilla tai Klarnan laskulla ja erämaksulla

  Lelulaatikko.com on suomalainen seksilelukauppa, josta löytyy suosittuja seksileluja ja välineitä miehille, naisille ja pariskunnille. Lelulaatikon seksilelut ja kaikki tuotteet ovat todella laadukkaita ja hyviä, joten kun tässä kaupassa asioit, sinun ei tarvitse pelätä ostavasi sikaa säkissä.

  Huom. Lelulaatikko.com on lopettanut toimintansa. Katso etusivultamme muut seksikaupat.

  Lelulaatikko.com toimittaa kaikki lähetykset huomaamattomissa pakkauksissa, joten voit huoletta tilata milloin tahansa ja vaikka kotiinkuljetuksella. Ilmaiset postikulut saa yli 79 euron tilauksiin, mutta ei postikulut pienemmissäkään tilauksissa paljoa ole, vain 3,5-5 euroa.

  Naisten seksilelut

  Lelulaatikko.com seksikaupan valikoimassa on todella paljon erilaisia dildoja ja hieromasauvoja, laadukkaasta silikonista valmistettuja ja sellaisia, jotka sopivat sekä pariskunnan yhteisiin leikkeihin tai miehen tai naisen soololeikkeihin. Esimerkiksi Fun Factory, Feelz Toys ja monet muut Lelulaatikon myymät merkit on todella hyvä ja monipuolisia dildoja. Lelulaatikossa on lajiteltu erilaiset dildot sen mukaan mihin sitä haluaa käyttää, kuten g-pistekiihottimet ja klitoriskiihottimet. Lisäksi Lelulaatikossa on jaoteltu vibraattorit ladattaviin ja patterikäyttöisiin malleihin.

  Miesten seksilelut

  Miehille Lelulaatikossa on mukava lajitelma erilaisia Flesh Light tekovaginoita, lähes kymmenen erilaista mallia sen mukaan, mikä itseä miellyttää. Sieltä löytyy myös suihinottokone, parikin erilaista masturbaattoria, sekä penispumppu. Kaikki nämä seksilelut ovat todella laadukkaita vehkeitä ja kestävät varmasti käytössä pitkään. Sekä tietysti myös tuntuvat hyviltä! Penispumppu on erinomainen laite pariskuntaseksiin myös, sillä sen ansiosta peniksen koko kasvaa ja erektio pitkittyy sekä tuntuu vanhevammalta. 

  Anaaliseksi

  Anaaliseksivälineitä löytyy myös tästä seksikaupasta. Anaaliin tarkoitetut hieromasauvat vibraattorilla on varmasti niin miehelle kuin naiselle taivaita järisyttävä elämys. Anustapit miehelle, anaalihelmet ja anaalipallot ovat upeita vaihtoehtoja anaaliseksistä kiinnostuneille ennakkoluulottomille tyypeille, jotka haluavat laajentaa ja monipuolistaa omia ja puolison seksikokemuksia.

  Lelulaatikko tarjoilee alennuksia ja tarjouksia, myös hyviä alennuskoodeja esimerkiksi tiettyihin tuotteisiin tai tuoteryhmiin. Näitä alennuksia ja alennuskoodeja voi seurata tältä sivulta, sillä päivitämme tuoreeltaan uusimmat alennuskoodit tälle sivulle.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Onnellinen5
  Nopea toimitus, kiits.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun