Vuxen.fi

Vuxen.fi seksikauppa

32.7
(3)
 • Laadukas verkkokauppa
 • Laaja valikoima tuotteita

  Vuxen on suomalainen seksikauppa, mistä löytyy laaja valikoima seksileluja jokaiseen makuun. Vuxen on toiminut jo 1990-luvulta asti, milloin myyntituotteina olivat legendaariset eroottiset elokuvat. Paljon on tapahtunut tämän jälkeen ja nyt Vuxenin valikoimissa on yli 9000 seksiin liittyvää tuotetta. Vuxen haluaa tarjota suomalaisille parempaa seksiä ja seksilelujen, kotiapteekki tuotteiden ja erilaisten seksiasujen myötä näin varmasti tapahtuukin. 

  Suositut seksilelut Vuxenin verkkokaupasta

  Vuxen myy seksikaupassaan suosittuja seksileluja, kuten Fun Factoryn vibraattoreita, Pipe Dreamin tekovaginoita, Bathmaten penispumppuja ja Satisfyerin parivibraattoreita. Seksikaupasta löytyy myös rooliasuja, seksikkäitä alusvaatteita sekä bondage & fetissi -tuotteita. Oman kategoriansa muodostavat kotiapteekki tuotteet, jotka tarjoavat liukuvoiteita, hierontaöljyjä, feromoneja, kiihotusta lisääviä geelejä, orgasmin viivytystä edistäviä geelejä ja paljon muuta. Vuxen ei ole myöskään unohtanut romantiikkaa, joten seksikaupasta voi ostaa myös maukkaita hierontageelejä, esileikkiin sopivia kiusoittelevia leluja sekä hierontakynttilöitä. Polttarit ovat juhlia, joihin sisältyy usein myös erotiikkaa ja polttareihin onkin myynnissä myös sopivia tarvikkeita, joista ei kiusoittelua puutu. Juhlatarvikkeet ja eroottiset pelit ovat myös hauskaa ajanvietettä ja myös näitä tuotteita voi tilata kätevästi Vuxenin verkkokaupasta.

  Vuxen toimittaa seksilelut asiakkaalle huomaamattomasti

  Vuxen toimittaa seksilelut nopeasti asiakkaalle ruskeassa paketissa, mistä ei voi päätellä, mitä sisältä löytyy. Jos asiakas tekee tilauksen ennen klo 14:sta, tuotteet pakataan pakettiin jo saman päivän aikana. Vuxen toimittaa tuotteet asiakkaalle yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu on Suomeen 3,90€. Jos asiakas jättää noutamatta pakettinsa Vuxen perii tästä 25€ + alv, joten kannattaa ilmoittaa asiakaspalveluun, jos haluaa jostain syystä peruuttaa tilauksen. Vuxenin asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä. 


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun