Seksikutsut

Seksikutsut

00.0
(0)
 • Voit tilata seksikutsut kotiisi
 • Voit tehdä ostokset myös verkkokaupasta
 • Toimitus 2-3 arkipäivää
 • Ilmaiset toimitukset yli 20e tilauksille
 • Toimitustapa: posti
 • Maksutavat: Verkkomaksut tai pankki/luottokortti

  Seksikutsut on aikuisviihteen ja eroottisten tarvikkeiden verkkokauppa netissä. Lisäksi se on erikoistunut järjestämään suosittuja seksikutsuja, jossa esitellään seksivälineitä ja niiden käyttöä.

  Seksikutsut on lähinnä naisille tarkoitettu tilaisuus, mutta on mahdollista järjestää myös miehille oma seksiväline-esittely. Järjestä ikimuistoinen ilta tyttöjen kesken, riemastuttava polttariohjelma tai yllätä synttärisankari. Ole edelläkävijä, kaada muureja ja anna ystävättärillesi tilaisuus, johon he eivät ole itse aikaisemmin uskaltaneet tarttua.

   

  Huom. Seksivälineliike Seksikutsut.fi on lopettanut toimintansa. Katso etusivultamme muut seksikaupat.

   

  Kutsuilla esitellään tuotteita ja opastetaan niiden käytössä. Niitä voi myös koskettaa, ja neuvoja saa kysyä. Seksikutsut esittelijän voi tilata minne tahansa ympäri Suomea lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä nettisivuilla oleva lomake. Kerro millä paikkakunnalla haluat järjestää kutsut, päivämäärä ja toiveesi kellonajasta. Kutsujen emäntä palkitaan 10 % alennuksella ja erikoislahjalla tietyn ostorajan täyttyessä. Esittely on ilmainen, jos osallistujien yhteinen ostomäärä ylittää € 200.

  Jos on itse kiinnostunut esittelemään eroottisia tuotteita, voi hakeutua myös esittelijäksi. Hakulomakkeen voi täyttää kotisivullamme.

  Seksivälineet ovat yleistyneet ja vallanneet yöpöytien laatikot ja kylpyhuoneiden kaapit. Yhä useampi pariskunta käyttää niitä tuomaan sykettä sänkykamariin ja piristämään arjen harmautta. Seksikutsut verkkokaupasta saa kaikki välineet, mitä leikkeihin tarvitsee. Löydät suosituimmat vibramerkit, kuten värikkäät FunFactory -tuotteet, mielenkiintoiset PicoBong-tuotteet, laajan Lelo-sarjan ja langattomalla kaukosäätimellä varustetun We-Viben. Jos on sauvan kannattaja, valittavana on huikea valikoima tyylikkäitä, jämäköitä, peppuseksiin tai G-pisteen kiihottamiseen tarkoitettuja tarvikkeita.

  Jos sänky on tyhjä, voi antaa seksikkään nuken täyttää tyhjiön. Lojaali partneri, joka on aina valmis aktiin, löytyy sekä miehelle että naiselle. Lisänautintoa naiselle antaa klitoriskiihotin tai penisrengas, joka lisää myös miehen nautintoa pitkittämällä erektiota. Masturbointiin tarkoitettuja laitteita myydään maailmalla vuosittain miljoonia. Seksikutsut-verkkokauppa tarjoaa näitä tuotteita kattavan valikoiman, josta voi valita minkälaisen tyydytyksen haluaa. Geishakuulat ovat kautta aikojen tarjonneet naiselle hienostunutta nautintoa, mutta niiden avulla voi myös vahvistaa ja kehittää lantionpohjan lihaksia. Opettele oikea tekniikka ja saat seksistä enemmän irti.

  Rajumpaa asennetta vaativaan leikkiin löytyvät sidontavälineet, kahleet, naamiot ja nänninipistimet joko yksittäin omien mieltymystesi mukaisesti tai valmiina setteinä S&M-osastolta. Pehmeästä nahasta valmistetut ruoskat ja läpsyttimet kuuluvat kuvioon. Alista tai tule alistetuksi. Nöyryytä ihanasti.

  Intiimituotteita on helppo ostaa, ja joka tilanteeseen löytyvät oikeat aineet verkkokaupasta. Liuku- ja stimuloivat voiteet, peniksen laajentajat ja viivästysgeelit tuovat lisäpontta rakasteluun. Hieronta- ja makuöljyt auttavat virittäytymään oikeaan tunnelmaan ja rentouttavat. Muista hankkia Seksikutsut-verkkokaupasta myös kondomit, jotka ovat edelleen tärkein ja turvallisin ehkäisyväline.

  Elokuva on myös säilyttänyt asemansa, kun vietetään iltaa pilke silmäkulmassa joko kahden kesken tai poika- tai tyttöporukalla. Seksikutsut-verkkokaupan valikoima on laaja, ja jokaiseen teemaan löytyy sopiva elokuva. Valitse makusi mukaan nostalgisia vanhoja, hauskoja piirrettyjä, rajuja S&M- tai Strapon-tyylisiä leffoja tai innostu lesbotyttöjen lemmenleikeistä.

  Juhlien tai kutsujen järjestämiseen löytyvät kaikki tarvikkeet Seksikutsut.com:sta. Näitä ovat esimerkiksi erotiikkahenkiset kertakäyttöastiat ja lautasliinat, snapsilasit, korkinavaajat ja hohtavat pillit. Juhlan kunniaksi voi koristella tilan veikeillä tissi- tai penisilmapalloilla. Seksikkään hupituotteen voi viedä myös lahjaksi kotibileisiin tai tuliaisiksi tupareihin. Yllätä ystäväsi Seksikutsujen lahjasetillä. Vaaleanpunaisen Pantterin lahjasetissä on kaikki mitä nainen tarvitsee, jos joutuu viettämään yksinäisen illan. Osta kullallesi hauska alastonkuvalla varustettu esiliina, tai leivo peniksenmallinen kakku. Tilaukset toimitetaan parissa päivässä huomaamattomassa paketissa postin välityksellä. Oman tilauksensa etenemistä voi seurata tilausvahvistuksesta löytyvän numeron avulla, joka lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

  Jos on jotakin kysyttävää, voi aina ottaa yhteyttä osaavaan ja iloiseen asiakaspalveluun soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

  Seksikutsut on aikuisviihteen verkkokauppa netissä, joka järjestää myös eroottisten välineiden esittelyjä eli seksikutsuja.


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun