Kondominet

Kondominet

21.0
(2)
 • Yli 30 euron tilaukset ilman postikuluja
 • Toimitukset kirjeenä suoraan postilaatikkoon
 • Myös alle 18-vuotiaille huoltajan suostumuksella
 • Toimitus 2-3 arkipäivässä

  Kondomi on edelleen yksi tärkeimmistä ja eniten käytetyistä ehkäisyvälineistä. Se on edullinen, turvallinen ja luotettava. Kondominet on kondomien myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu jo vuonna 2001. Nettisivuilla kondominet.fi olevasta valikoimasta löytyvät kansan kestosuosikit, sekä myös hieman erikoisemmat kondomimerkit ja –mallit.

  Sultan Conturen suosio on jatkunut vuodesta toiseen. Sitä on myyty jo vuodesta 1967. Se on väritön, kostea ja erinomaisesti istuvaksi muotoiltu säiliöllinen kondomi. Materiaalina on luonnonkumi. Paketissa on viisi kappaletta. Mitat ovat paksuus 0,06 mm, leveys 53 mm eli normaali ja pituus 180 mm.

  Ohuempi Sultan malli on Sultan Sensitive, joka niin ikään on väritön, kostea ja erittäin ohut. Se on myös almistettu luonnonkumista, ja yhdessä paketissa on viisi kondomia. Sen paksuus vain 0,04 mm, leveys 53 mm eli normaali ja pituus 180 mm.

  Kondominetistä saat myös Suomen suosituimman Magic-kondomin. Luonnonkumista valmistettu ehkäisyväline on paksuudeltaan 0,06 mm. Kärkiosaan se kapenee hieman ja puristaa juuri oikeasta paikasta eli terskan alapuolelta. Erinomaisen muotoilunsa vuoksi, se pysyy hyvin paikallaan. Magic on väritön ja sileäpintainen kondomi. Magic-kondomit saat viiden kappaleen pakkauksissa. Sen strategiset mitat ovat leveys 53 mm eli normaali ja pituus 185 mm.

  Näkki on anatomisesti muotoiltu juomukondomi, ja niitä myydään kymmenen kappaleen pakkauksissa. Lisäksi se on nystyröity ja tuottaa siksi naiselle enemmän mielihyvää. Näkki on väritön luonnonkumista valmistettu peruskondomi. Sen paksuus on 0,06 mm, leveys 53 mm eli normaali ja pituus 185 mm.

  Power on ohut, sileäpintainen ja suora säiliöllä varustettu kondomi, jossa on normaalia enemmän liukastetta. Sen lisäksi se on kosteutettu L-arginiinilla, jonka verisuonia säätelevä vaikutus vahvistaa erektiota. Näin molemmat osapuolet voivat saada nautinnollisemman kokemuksen. Power on valmistettu luonnonkumista, ja sen paksuus on 0, 07 mm, leveys 53 mm eli normaali ja pituus 185 mm. Kondominetissä myyntipakkaus on kymmenen kappaletta.

  So Sensitive on lateksiton, polyuretaanista valmistettu kondomi ja sopii siksi myös kumi- ja lateksiallergikoille. Se on ohuen ohut ( paksuus on vain 0,03 mm) väritön, kostea ja suora. Lämmönjohtokykynsä ansiosta lähes luonnollisen tunteen saavuttaminen on mahdollista. Kondominetistä saat tämän erikoiskondomin kuuden kappaleen pakkauksessa. Muut mitat ovat leveys 58 mm eli iso ja pituus 195 mm.

  Magic, Näkki, Power ja So Sensitive kondomit ovat RFSU-tuotteita. RFSU eli Riksförbundet för Sexuell Upplysning on ruotsalainen, vuonna 1933 perustettu sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee seksuaalikasvatusta, mielipiteenmuokkausta ja klinikoita sekä markkinoi kondomeja. RFSU-kondomien huippulaatu perustuu maailman tiukimpiin testausnormeihin.

  Halutessaan voi rekisteröityä asiakkaaksi osoitteessa kondominet.fi, jolloin oman tilauksen seuraaminen onnistuu tilausvahvistuksessa löytyvän tilausnumeron avulla. Lähetykset toimitetaan suoraan postiluukkuun kirjeenä, isommat lähetykset useimmissa erissä. Lähettäjän nimi ei näy pakkauksessa eikä siitä selviä pakkauksen sisältö. Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli pakkaukset ovat avaamattomia. Tutustu tarkemmin toimitus-, maksu- ja palautusehtoihin. Yli €30 arvoiset tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Kerralla kannattaa siis ostaa enemmän.

  Kondominetissä on kuukausittain asiakaskilpailu. Voit osallistua ja tutustua ehtoihin kotisivuilla Kondominet.fi. Sieltä löydät myös Kysyttyä-palstan, jossa vastataan kysymyksiin toimituksista, pakkauksista, tuotteista ja niiden käytöstä. Ajankohtaista-palstalla kerrotaan mm. uutuuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Kondominet on myös Facebookissa – käy kurkistamassa ja fanita!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Petri1
  Ostamaani tuotetta ei ole toimitettu. Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin.\r\n\r\nToisin sanoen kyseinen yritys varasti rahani.
  Admin:
  Oletko kokeillut soittaa heille? Numero löytyy ainakin täältä: https://www.viestintavirasto.fi/fiverkkotunnus/fi-verkkotunnuksenhankkiminen/fi-verkkotunnushaku.html#kondominet

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun