Seksiasut ja rooliasut eroottisiin leikkeihin

Seksiasut ovat eräs laajimpia, värikkäimpiä ja mielikuvituksellisimpia tuoteryhmiä eroottisia tuotteita myyvissä verkkokaupoissa. Seksiasut vihjailevat, flirttailevat, paljastavat ja kiihottavat.

Suurimpia tuoteryhmiä ovat alusasut, korsetit, bodyt, monokinit ja catsuit eli kissa-asut ja babydollit. Stringit ovat eräs perusasu. Niitä löydätkin huikean valikoiman seksivälinekaupoista. Niukempaa et voi päällesi pukea kuin C-stringit tai huippuseksikkäät nahka-stringit. Mallistoista löydät lisäksi pitsiä, silkkiä, verkkoa, nahkaa ja lateksia. Babydoll on klassinen asu, joka on säilyttänyt pintansa vuosien saatossa.

Rintaliivit paljastavat, korostavat tai näyttävät kaiken. Korsetit ovat yhtä hohdokkaita kuin vanhoissa länkkäreissä: uurretut, tiukkaan nauhoitetut ja runsaasti koristellut naisen ikiaikaiset aseet miehisyyttä vastaan. Perinteisen korsetin rinnalle on tullut myös uudempia versioita, kuten vyötärökorsetti tai esimerkiksi Black Level PVC-korsetti, joka on todella pitkä ja kapea. Seksikaupat tarjoavat myös opastusta korsetin valintaan. Malliltaan sensuelli monokini on uudempi tapa vietellä, ja bodyt ovat saaneet mallistoissa uuden elämän. Todellisen viettelijättären tittelin saavutat, kun pukeudut verkko-catsuitiin.

Seksiasut eivät ole pelkästään alusasuja. Niitä voivat olla esimerkiksi ne kuumimmat bile- ja diskoasut: mekot shortsit, topit. Kuumimmat yöasut eivät ole tarkoitettuja nukkumista varten, eikä valoja tarvitse sammuttaa… Mielikuvitus ei ole todellakaan ole rajana: seksiasut pukevat myös rooleihin, mihin sinä tai hän ikinä olettekin mieltyneet. Valikoimat pursuavat sisäkön- tai tarjoilijan rohkeita asuja, poliisiuniformuja, puputytön varusteita pitkine korvineen ja viattomasti vietteleviä koulutyön minimekkoja. Hoitajanasu on klassikko, ja moni halajaa viehkeän sihteerikön perään. Nykytyttö voi myös pukeutua formulavarikon sporttiseen asuun. Miehen rooliasu on usein paljastava hovimestarin, palomiehen tai poliisin asu, mutta innokas etsijä löytää myös Rooman keisarin varusteet. Kenties haluat olla Caligula…

Seksikäs nahkahameKuoseiltaan seksiasut jakaantuvat kahteen linjaan. Toinen kannattaa rajua mustaa, kiiltävää, nahkaa tai lateksia, niittejä, hihnoja ja remmejä. Toinen kannatta värikylläistä, naisellista linjaa: pitsiä, silkkinauhoja, paljetteja. Värimaailma kattaa koko paletin. Seksiasut pukevat naisen syntisen punaiseen, salaperäiseen purppuraan, yön siniseen tai hempeisiin pastellisävyihin ja viattomaan valkoiseen.

Asujen lisäksi seksiasut valjastavat naisen sukkanauhoilla, sukkanauhavöillä, reisi-, nilkka- ja kaulanauhoilla. Hansikkaat, hatut ja sukat kuuluvat myös valikoimiin, jotta kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Myös seksikkäimmät korkokengät ja saappaat, jotka täydentävät asukokonaisuuden löydät seksiasuja myyvien verkkokauppojen valikoimasta. Fetissi-pukeutumiseen kuuluvat asusteet, kuten naamiot, hihnat, ruoskat ja siteet löydät myös verkkokauppojen asut ja asusteet-osastoilta.

Kuumimmat, rohkeimmat ja paljastavimmat seksiasut valmistavat mm. Cattelli, Baci, CM Lingerie, Abierta Fina, Red Corner ja Late X. Seksikkäitä, rohkeita ja paljastavia asuja löydät kaikista alan verkkokaupoista. Näitä ovat esimerkiksi:

Yhteensä: 8 seksikauppaa
Valitse kategoria
X
Huomaamaton toimitus
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Baci
Bathmate
Belladot
Doc Johnson
Evolved
Fleshlight
Fun Factory
Kama Sutra
Latex
Lelo
Male Edge
OVO
Pipedream Extreme Toyz
RFSU
We-Vibe
Womanizer
Poista kaikki suodattimet

Hersecret.fi on nimenomaan asuihin erikoistunut seksikauppa, ja sillä onkin todella upea mallisto satoja erilaisia asuja.

Miehelle seksiasut tarjoavat verkkopaitoja, myötäileviä T-paitoja, stringejä ja boksereita. Mallisto on oikeat kohdat paljastavia tai korostavia. Myös hupiasusteita miehelle löytyy, kuten vaikkapa nahasta tai PVC:stä valmistettuja remmejä, hihnoja ja kalukukkaroita.

Kuvat ja kuvissa olevat asusteet: hersecret.fi

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun