Seksivälineet

Seksivälineet käsittävät laajan valikoiman eroottisia tuotteita, joita myydään verkkokaupoissa.Verkkokaupoissa myytävät seksivälineet ovat korkealaatuisia, kansainvälisiä tuotemerkkejä. Niiden tarkoituksena on tuottaa enemmän nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa.

Tuotekuvaukset ja käyttöohjeet löytyvät verkkokauppojen sivuilta. Lisäksi opastetaan seksivälineiden hoidosta, mm. puhdistuksesta ja esimerkiksi siitä, minkä tyyppiset liukuvoiteet soveltuvat niiden kanssa käytettäväksi.

Seksileluja huomaamattomissa pakkauksissa tilaat mm. näistä verkkokaupoista:

Yhteensä: 5 seksikauppaa
Valitse kategoria
X
Huomaamaton toimitus
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Baci
Bathmate
Belladot
Doc Johnson
Evolved
Fleshlight
Fun Factory
Kama Sutra
Latex
Lelo
Male Edge
OVO
Pipedream Extreme Toyz
RFSU
We-Vibe
Womanizer
Poista kaikki suodattimet

Jo kautta aikojen ovat naiset käyttäneet erilaisia hieromasauvoja eli dildoja. Käsikäyttöisten ohelle on tullut runsas valikoima paristolla toimivia tai ladattavia vibraattoreita. Sekä käsikäyttöisiä että moottoroituja hieromasauvoja löytyy verkkokaupoista joka lähtöön. Näiden seksivälineiden muoto- ja värivalikoima on henkeäsalpaava. Samoin on myös kokovalikoima: pieni huulipunapuikon kokoinen vibraattori mahtuu pieneenkin käsilaukkuun, ja suurimmat kahdestaan käytettävät duodildot ovat yli 40 cm pitkiä. Vibraattorit voivat stimuloida. Naisten suosiossa ovat myös geishakuulat eli rakkauspallot, joiden avulla voi kehittää lantionpohjan lihaksia ja saada sitä kautta enemmän irti seksistä.

Miehen tärkein seksiväline on tekovagina. Myös niitä löytyy verkkokaupoista laaja skaala. Isoimmat seksivälineet ovat aitoa muistuttavia, aidon tuntuisia välineitä, jotka voivat olla myös moottoroituja. Pienimmät ovat myös taskukokoisia, usein vibraattorilla varustettuja, taskuun mahtuvia versioita. Miesten seksivälineitä ovat myös penispumput, erektiotuet ja jatkot, joista on iloa molemmille. Yhteistä nautintoa lisäävät myös lukuisat versiot penisrenkaista.

Seksivälineet, joilla on oma harrastajapiirinsä, ovat SM-, bondage- ja fetissituotteet. Tähän tuoteryhmään kuuluvat seksivälineet kuten ruoskat, kahleet ja sitomisvälineet. Naamiot ja niitein koristellut pannat ja remmit kuuluvat myös tähän kategoriaan. Suurimmat verkkokaupoissa myynnissä olevat seksivälineet ovat seksituolit ja keinut. Lisäksi löytyy kiinnityssettejä oviin tai kattoon.

Nuket muodostavat merkittävän tuoteryhmän. Puhallettavien versioiden lisäksi verkkokaupoista löytyy myös aitoa ihmistä muistuttavia versioita, jotka ovat aidon kokoisia, ja myös niiden hiukset tuntuvat aidoilta. Ne ovat rakenteeltaan jäykempiä ja niitä voi taivuttaa haluamiinsa asentoihin. Seksinukke voi olla myös erikoisvarustettu: sillä voi olla irrotettava penis, sen aukot voivat hohtaa tai se on varustettu vibraattorilla. Naisille on saatavilla miesnukkeja, jotka ovat varustettu muhkealla peniksellä.

Anaaliseksin harrastajien seksivälineet ovat myös edustettuna verkkokaupoissa. Tähän tarkoitukseen on saatavilla anaalitappeja tai palloketjuja. Ketjujen pituus voi olla jopa 40 cm. Aloittelijoita verkkokaupoissa neuvotaan valitsemaan aluksi pienimpiä myynnissä olevia tappeja ja etenemään rauhallisesti isompaan versioon. Anaaliseksivälineitä voi käyttää sekä mies että nainen.

Materiaalivalikoima on myös runsas. Seksivälineet on valmistettu metallista, lasista, eri muovilaaduista, silikonista tai jopa puusta valmistettuja löytyy verkkokaupoista. Tärkeimpiä kriteerejä ovat, että niiden täytyy tuntua miellyttäviltä, ja että ne ovat helposti puhdistettavissa. Myös turvallinen käyttö on tärkeä kriteeri: tuskin kukaan haluaa herkimpien elintensä vahingoittuvan. Suomessa toimivia alan erikoiskauppoja, jotka myyvät yllämainittuja seksivälineitä, löytää netistä osoitteista mm. Kaalimato, Seksikauppa, Huippukiva, Hotlips ja Sexshop.

Seksikaupat toimittavat seksivälineet asiakkailleen huomaamattomasti, nimettömissä pakkauksissa, käyttäen kuljetuksissa Matkahuollon ja/tai postin palveluja. Toimitusaika yleisesti on kahdesta arkipäivästä viikkoon. Tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. verkkokauppojen asiakaspalvelut auttavat muutenkin tuotteisiin ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä tilatessaan tuotteita, mutta siitä on etua esimerkiksi lähetyksen seurannassa, tilaushistorian selaamisessa. Rekisteröitynyt asiakas saa myös sähköpostiinsa tarjouksia ja tietoja uusista tuotteista.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun