Bathmate seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sinful, Sexshop, Hotlips edustavat Bathmate -seksileluja. Näet kaikki sivujemme Bathmate -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bathmate -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bathmate penispumppu

Bathmate

Bathmate penispumppu on tarkoitettu miehille, jotka haluavat kasvattaa peniksensä kokoa. Bathmate on edustaa penispumpputeknologian huippua, ja se on käynyt läpi perusteelliset testit. Bathmate toimii kätevästi ja helposti yhdessä veden aiheuttaman alipaineen kanssa. Bathmatea käytettäessä peniksen paisuvaisiin virtaa nopeasti verta, jolloin peniksen koko erektiossa kasvaa.

Bathmatea käytetään ammeessa tai suihkussa, jolloin erektio syntyy pumpun sisään valuvan veden tasaisen jakautumisen ansiosta tehokkaasti mutta samalla miellyttävästi. Bathmatessa on kumista valmistettu haitari, jota pumpataan ihoa vasten samalla, kun penis on pumpun sylinterin sisässä. Bathmate täytetään vedellä, jolloin pumpatessa sen sisälle syntyy tehokas ja tasainen alipaine.

Bathmaten rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoima ja maksimoimaan laajennusvoima, jolloin saadaan mahdollisimman suuri kasvattava vaikutus mahdollisimman pienellä epämukavuudella. Bathmateen vettä pumpattaessa syntyy suuri imuteho, jolloin penis laajenee.

Koska Bathmate täytetään vedellä ja sijoitetaan tiiviisti peniksen tyven ympärille, vettä pois pumpattaessa Bathmaten sisällä oleva alue laajenee tasaisesti. Ilmalla pumpattaessa sisällä oleva ilma puristuu ja laajenee vaikuttamatta penikseen samassa suhteessa, mikä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemiseen epätasaisesti. Bathmatea voi kuitenkin käyttää myös ilmalla toimivana alipaineen muodostajana: tosin näin käytettynä se ei ole aivan yhtä tehokas, eikä paine jakaudu niin tasaisesti kuin vedellä täytettynä.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun