Lelo seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sinful, Sexshop, Hotlips edustavat Lelo -seksileluja. Näet kaikki sivujemme Lelo -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lelo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 9 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lelo

Lelo

Lelo on vuonna 2003 perustettu ruotsalainen yritys, joka myy ja markkinoi laadukkaita, esteettisiä ja tyylikkäitä seksileluja. Lelon tuotteissa on kaunis muotoilu ja korkea käyttömukavuus. Laadukkuutensa ansiosta tuotteet kestävät aikaa ja säännöllistä käyttöä. Ne ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta, mikä tekee Lelon tuotteista ainutlaatuisia ja trendikkäitä. Lelo on saanut tunnustusta sekä uskollisilta käyttäjiltään että alan teollisuudelta. Vuonna 2014 se palkittiin yhtenä parhaista pleasure-tuotteiden valmistajista USA:ssa.

Lelon tuotevalikoimista löytyy monipuolisesti erilaisia tuotteita: dildoja, vibraattoreita, liukuvoiteita, hierontaöljyjä ja -kynttilöitä, kiihottimia, kuulia, penisrenkaita ja pesuaineita. Lelon valikoimista löytyy myös hieman erikoisempia välineitä, kuten eri intiimialueille suunnattuja vibraattoreita ja dildoja, kutittimia, kahleita, simulaattoreita, nauhoja ja naamioita. Välineiden suunnittelussa on huomioitu vaativammankin käyttäjän toiveet ja tarpeet. Tuotteet miellyttävät ja kiihottavat kaikkia aisteja. Lelon tuotteissa on korkealuokkaiset toiminnot ja ripaus ylellisyyttä, jota naiset eivät voi vastustaa.

Lelo on ekologinen yritys, joka huomioi tuotteiden valmistuksessa ihmisen herkän ihon ja ympäristön. Tuotteet on valmistettu muun muassa hygieenisestä silikonista, eikä niissä ole käytetty ympäristölle haitallisia aineita. Kaikki Lelon tuotteet ovat ladattavia ja ergonomisesti muotoiltuja. Lelon tuotteissa on yhden vuoden takuu.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun