Male Edge seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sinful, Sexshop, Hotlips edustavat Male Edge -seksileluja. Näet kaikki sivujemme Male Edge -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Male Edge -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Sinful
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  Tilaa uutiskirje. saat 10% alennusta
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksissa
 • Hotlips
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,99 - 12,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  20% alennus uutiskirjeen tilaajille
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksissa
  Rekisteröidy - saat 30€ alennuksen yli 139€ tilauksesta
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] seksikaupat.info

Male Edge penispidennin

Male Edge

Male Edgen ansiosta saat tilaisuuden kasvattaa penistäsi helpolla ja mukavalla tavalla. Male Edgen penispidentimen toiminta perustuu tekniikkaan, joka auttaa peniskudosta venymään. Tutkimusten mukaan miehet, jotka käyttävät Male Edgeä, voivat kasvattaa penistään jopa 60 %. Tulokset riippuvat Male Edgen käyttömäärästä.

Male Edgeä suositellaan käytettävän 6 – 18 kuukauden ajan 2 – 4 tuntia päivässä. Voit käyttää Male Edgeä jopa nukkuessasi. Male Edgeä on kolmea erilaista tyyppiä: Male Edge Basic, Male Edge Extra ja Male Edge Pro. Male Edgen teho perustuu jatkuvaan ja tasaiseen, asteittain lisättävään vetoon, joka kohdistuu peniksen kudoksen lihassoluihin. Male Edge on valmistettu kestävistä ja helposti puhdistettavista osista. Laitetta on kevyt ja helppo käyttää, koska siinä ei ole metallia. Male Edgeä voi käyttää myös huomaamattomasti housujen alla. Kehityksen tuloksena laitteesta on karsittu kaikki ylimääräiset ja monimutkaiset osat pois.

Male Edge on pakattu keinonahkaiseen, vetoketjulla suljettavaan laukkuun, joka sisältää patentoidun peniksen pidentämiseen tarkoitetun laitteen, ohjekirjan kuvineen, erikoismitan, jolla kehitystä voidaan seurata, sekä leveän kuminauhan peniksen varteen. Male Edgen peniksen tyveen laitettavan renkaan halkaisija on 4,6 cm. Male Edge sopii 4–24 cm pitkille peniksille.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun