RFSU seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sinful, Sexshop, Hotlips edustavat RFSU -seksileluja. Näet kaikki sivujemme RFSU -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan RFSU -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Sinful
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  Tilaa uutiskirje. saat 10% alennusta
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksissa
 • Hotlips
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,99 - 12,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  20% alennus uutiskirjeen tilaajille
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksissa
  Rekisteröidy - saat 30€ alennuksen yli 139€ tilauksesta
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] seksikaupat.info

RFSU Seksivälineet

RFSU

RFSU on Elise Ottesen Jensenin vuonna 1933 perustama voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton järjestö. RFSU markkinoi kondomeja ja muita seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita sekä tukee seksuaalikasvatusta, mielipiteenmuokkausta, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita ja koulutiedottajia. Suomessa RFSU:n tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista vastaa Suomen RFSU Oy. Suomen tuotot menevät kansainväliseen työhön.

RFSU:n valikoimiin kuuluu monipuolisesti erilaisia tuotteita, kuten kondomit, liukuvoiteet, sheivaustuotteet, kotitestit (raskaus- ja ovulaatiotestit), seksuaaliterveystuotteet ja Carmex-huulivoiteet. Kondomeja löytyy valikoimista kymmenen erilaista, ja liukuvoiteita kuuluu valikoimiin yhdeksän erilaista eri tarpeisiin. Sheivaustuotteet ovat avuksi säärien, kainaloiden ja intiimialueiden ajossa, ja niiden avulla voit ajella karvat jopa ilman vettä. RFSU:n sivuilta löytyy myös pikaopas sheivaukseen, jonka avulla opit oikean ajelun tekniikat. Seksuaaliterveystuotteisiin kuuluu vibraattoreita, geishakuulia, kiihotusrenkaita ja hierontaöljyjä. RFSU:n tuotteista löydät apua ongelmiin ja piristystä seksuaalielämään.

RFSU:n nettisivuilta löydät paljon tietoa järjestöstä, erilaisista tuotteista, eniten kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin sekä ajankohtaisia tiedotteita. Sieltä voit lukea myös kaikesta seksiin ja suhteisiin liittyvästä, kuten ehkäisymenetelmistä ja seksitaudeista. Tutustu nyt RFSU:n nettisivuihin ja kokeile FRSU:n mahtavia tuotteita. Heti etusivulta löydät uutuustuotteita, kondominvalitsimen ja tuoreimmat uutiset. Mikäli et löytänyt RFSU:n nettisivuilta vastausta etsimääsi kysymykseen, löydät netistä myös yhteystiedot.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun