We-Vibe seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sexshop, Hotlips, Antishop edustavat We-Vibe -seksileluja. Näet kaikki sivujemme We-Vibe -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan We-Vibe -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

We-Vibe

We-Vibe

We-Vibe on hieromalaite, joka mahdollistaa naisen ja miehen yhtäaikaisen orgasmin. We-Vibe tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen pariskunnille, sillä sitä voi käyttää yhdynnän aikana, jolloin se stimuloi yhtä aikaa naisen klitorista ja G-pistettä. Moottoreiden värinä yhdessä rytmisen liikkeen kanssa voi saada aikaan voimakkaita orgasmeja ja auttaa naisia, joilla on vaikeuksia saada orgasmi.

We-Vibe on silikonista valmistettu, U-muotoinen hieromalaite, jonka sisällä on kaksi moottoria. We-Vibe on hygieeninen ja hypoallergeeninen tuote, joten se ei ärsytä limakalvoja. Se on valmistettu laadukkaasta silikonista ja se lämpiää nopeasti kehon lämpöiseksi säilyttäen lämpönsä pitkään. We-Vibessa ei ole saumoja, joten se soveltuu käytettäväksi myös veden alla.

We-Vibea voidaan käyttää erilaisissa yhdyntäasennoissa, jolloin hieromalaitteen värinä stimuloi samalla penistä ja tuo miehelle lisänautintoa. We-Vibea voi käyttää myös itsetyydytyksessä ja sauvan kanssa. We-Vibe on niin hiljainen, että sitä voi käyttää huomaamattomasti vaikka housujen alla.

We-Vibea ladataan noin 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Hieromalaitetta säädellään joko hieromalaitteen nappia painamalla tai kaukosäätimen avulla. We-Viben pakkauksessa on mukana laturi, joka toimii myös hieromalaitteen säilytys- ja kuljetuslaatikkona. We-Viben akku on tehokas ja kestävä, ja sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun