We-Vibe seksileluja myyvät nettikaupat

Seksikaupoista mm. Sexshop, Hotlips, Antishop edustavat We-Vibe -seksileluja. Näet kaikki sivujemme We-Vibe -seksileluja myyvät seksikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan We-Vibe -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 seksikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

We-Vibe

We-Vibe

We-Vibe on hieromalaite, joka mahdollistaa naisen ja miehen yhtäaikaisen orgasmin. We-Vibe tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen pariskunnille, sillä sitä voi käyttää yhdynnän aikana, jolloin se stimuloi yhtä aikaa naisen klitorista ja G-pistettä. Moottoreiden värinä yhdessä rytmisen liikkeen kanssa voi saada aikaan voimakkaita orgasmeja ja auttaa naisia, joilla on vaikeuksia saada orgasmi.

We-Vibe on silikonista valmistettu, U-muotoinen hieromalaite, jonka sisällä on kaksi moottoria. We-Vibe on hygieeninen ja hypoallergeeninen tuote, joten se ei ärsytä limakalvoja. Se on valmistettu laadukkaasta silikonista ja se lämpiää nopeasti kehon lämpöiseksi säilyttäen lämpönsä pitkään. We-Vibessa ei ole saumoja, joten se soveltuu käytettäväksi myös veden alla.

We-Vibea voidaan käyttää erilaisissa yhdyntäasennoissa, jolloin hieromalaitteen värinä stimuloi samalla penistä ja tuo miehelle lisänautintoa. We-Vibea voi käyttää myös itsetyydytyksessä ja sauvan kanssa. We-Vibe on niin hiljainen, että sitä voi käyttää huomaamattomasti vaikka housujen alla.

We-Vibea ladataan noin 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Hieromalaitetta säädellään joko hieromalaitteen nappia painamalla tai kaukosäätimen avulla. We-Viben pakkauksessa on mukana laturi, joka toimii myös hieromalaitteen säilytys- ja kuljetuslaatikkona. We-Viben akku on tehokas ja kestävä, ja sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun