Nainen, ota tällainen mies: saat todennäköisemmin orgasmin

Nainen, ota tällainen mies: saat todennäköisemmin orgasmin

04.01.2017

Tutkijat ovat selvittäneet minkälaisten miesten kanssa naiset saavat parempaa seksiä. Sinkkunainen, lue siis juttu tarkkaan ja ala tiirailla tietynlaisia miehiä, niin tulet saamaan elämäsi seksiä!

Fiksu, hauska, rikas, itsevarma ja hyvännäköinen... sellainen on tiivistettynä mies, joka saa naisen todennäköisimmin tyytyväiseksi sängyssä. Ei lienee mikään yllätys, mutta nyt asia on todistettu myös tutkimuksessa joka tehtiin University at Albany yliopistossa, New York Post uutisoi tutkimuksesta.

Tutkijat selvittivät kyselytutkimuksessa noin tuhannen nuoren naisen seksielämää, näiden tyytyväisyyttä siihen, orgasmiherkkyyttä, seksin määrää ja kaikkea mikä antaa kokonaiskuvaa naisten seksielämästä. Sitten tutkijat perehtyivät naisten kumppanien ulkoisiin ja persoonan ominaisuuksiin, naisten omien kertomusten sekä naisten ystävien kertoman kautta. Tutkijat selvittivät miesten huumorintajua, tulotasoa, luonnetta, vartalon mittoja sekä ulkonäköä sekä naisten näkökulmasta että naisen ystävien näkökulmasta.

Tutkijoiden mukaan naisen orgasmin voimakkuus oli riippuvainen siitä, kuinka viehättäväksi naiset itse puolisonsa kokivat, kuinka usein naiset harrastivat kumppaninsa kanssa seksiä viikossa sekä naisten omaan seksuaaliseen tyytyväisyyteen.

Hieman yllättävää kuitenkin oli, että naisilla, joiden kumppanin myös ystävät arvioivat viehättäväksi, oli parempi ja tyytyväisempi seksielämä sekä voimakkaammat orgasmit. Näillä miehillä oli myös leveämmät hartiat.

Myös miehen huumorintaju vaikutti naisten seksuaaliseen tyytyväisyyteen, sillä hauskojen miesten kanssa naiset harrastivat paitsi enemmän seksiä myös saivat parempia orgasmeja. Ilmeni, että hauskan miehen kanssa nainen itse teki useammin aloitteita. Samoilla miehillä oli yleensä paremmat tulot ja he olivat viehättäviä.

Tutkijoiden mukaan evoluutio selittää tutkimustulosta: viehättävämmät, itsevarmemmat, hauskemmat ja fyysisesti hyväkuntoiset miehet takaavat naiselle todennäköisemmin menestyvämpiä lapsia.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun