Itsetyydytyksellä parempaan seksiin - katso kuinka se vaikuttaa

Itsetyydytyksellä parempaan seksiin - katso kuinka se vaikuttaa

06.02.2017

Itsetyydytys on tämän päivän juttu: sillä nimittäin saa ilo ja terveyttä arkeen, mutta sillä voi myös parastaa seksilämää parisuhteessa. Seksiterapeutit saattavat määrätä itsetyydytystä lääkkeeksi kankeaan seksielämään. Katso syyt, miksi se on hyvä asia!

 

Didlo- ja hieromasauvakauppa käy netissä vilkkaana, sillä itsetyydytys on lisääntynyt lähes samaa vauhtia kuin pariskuntien yhdynnät vähentyneet. Vaikka itsetyydytyksellä ei ole niin huikeita terveysvaikutuksia kuin kumppanin kanssa tapahtuvalla seksisessiolla, on silläkin kuitenkin olennainen merkitys ihmisen hyvinvoinnille.

Näin itsetyydytys vaikuttaa:

1. Olet onnellisempi

Itsetyydytys vapauttaa kehossa mielihyvähormoneja siinä missä seksi kumppanin kanssa, sillä orgasmi on oikea dopamiinimyrsky. Dopamiini-hormonia on kutsuttu maailman terveellisimmäksi huumeeksi... Mikäli seksiin ja itsetyydytykseen liittyy jostain todella syvältä kumpuavia häpeän ja likaisuuden tunteita, itsetyydytys ei välttämättä toimi samalla tavalla onnellisuuden lähteenä vaan päinvastoin saattaa lisätä häpeän tunteita. Tällöin kannattaa pidemmittä puheitta hakeutua ammattilaisen puheille, sillä tämän kaltaisten häpeän tunteiden työstäminen ei todennäköisesti onnistu yksin.

2. Seksielämäsi paranee muutenkin

Itsetyydytystä suositellaan lääkkeeksi seksuaaliterapiassa moniin parisuhteen seksiongelmiin, kuten ongelmiin saada orgasmi. Itsetyydytyksen kautta nainen ja mies oppii enemmän siitä, mistä nauttii, minkä jälkeen on helpompi kertoa toiveistaan myös kumppanille.

3. Lantionpohjan lihakset vahvistuvat

Lantionpohjassa on lukuisia pieniä lihaksia, joiden kunto vaikuttaa olennaisesti seksuaaliseen tyydyttymiseen, kuten myös virtsanpidätykseen ja koko kehon ryhtiin ja hyvinvointiin. Itsetyydytys on todella hyvää ja nautinnollista treeniä lantionpohjan lihaksille. Treenin jälkeen myös seksi kumppanin kanssa tuntuu paremmalta.

4. Aivosi kehittyvät

Orgasmi ja siinä vapautuvat hormonit tekevät myös aivoille hyvää. Älä kysy tarkemmin miten...

5. Nukut paremmin

Masturbointi ja orgasmi ovat todella hyviä unilääkkeitä! Orgasmi rentouttaa tehokkaasti ja saat rentona saat paremmin unen päästä kiinni. Mikäli sinulla on uni- tai nukahtamisvaikeuksia, kannattaa kokeilla hieromasauvan tai ihan vain oman käden konstia tähän.

6. Seksihalusi heräävät

Mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän sitä haluat. Tätä kautta myös kumppani hyötyy itsetyydytyksestä, eikä yksin harrastettu seksi suinkaan ole kumppanilta pois. Itsetyydytyksellä pidät seksihalusi hengissä ja vireinä.

7. Alapään limakalvot tykkäävät

Itsetyydytyksen aikana vapautuvat hormonit tekevät todella hyvää alapään limakalvoille, koska se vilkastuttaa verenkiertoa siinä missä kumppaninkin kanssa harrastettu seksi. Itsetyydytys voi siis olla todella hyvä lääke myös vaihdevuosien aiheuttamiin oireisiin.

8. Itsetuntosi paranee

Itsetyydytyksen myötä tunnet kehosi paremmin, tunnet olevasi kehossasi kotonasi, tunnet olevasi enemmän itsellesi läsnä. Tämä tunne vaikuttaa olennaisesti itsetuntoosi sängyssä ja sen ulkopuolella. Seksi kumppaninkin kanssa paranee, kun tunnet olevasi kehossasi kotonasi.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun