10 huikeaa seksivinkkiä kiihottavampaan esileikkiin

10 huikeaa seksivinkkiä kiihottavampaan esileikkiin

03.04.2017

Onko seksielämäsi väljähtänyttä ja esileikit kaavoihin kangistuneita? Mikäli on, sinun on aika tehdä asialle jotain! Kokosimme parin naistenlehden huikeat esileikkivinkit listaksi, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi! Jo pelkkä ajatus tällaisesta esileikistä kiihottaa.

 

Pitkässä parisuhteessa tulee väistämättä kausia, jolloin on tasaista ja tylsää seksirintamalla. On kuitenkin usein vain yhdestä päätöksestä ja pienistä teoista kiinni, että seksi alkaa taas kiinnostaa. Pitkän parisuhteen hyvä puoli on toisaalta se, että siinä uskaltaa heittäytyä tyhmiinkin ja rajoja rohkeasti ylittäviin esileikkeihin. Hyvä esileikki on yleensä yli puolet koko seksistä, sillä esileikillä tehdään sopiva lataus. Ja mitä kovempi lataus, sen kiihottuneempaa ja voimallisempaa seksiä on luvassa...

1. Tuhmat puhelut

Soiteltaa toisillenne työpäivän aikana tuhmia puheluita, joissa kerrotte fantasioistanne, mitä tekisitte kumppanillenne, mikäli hän olisi tässä juuri nyt ja ehkä sitten illalla kotona... Vielä parempaa voit tarjota masturboimalla itseäsi puhelun aikana ja antamalla tämän kuulua selvästi sekä kerrot samalla mitä teet ja tunnet. Voi olla, että kumppanisi naama helottaa hieman punaisempana kuin normaalin työpuhelun aikana...

2. Tapaamiset kesken työpäivän

Onko teillä mahdollista tavata kesken työpäivän? Pitää yhdessä "palaveri" tai syödä yhdessä "työlounas"? Nämä pikkupalaverit ovat oivia mahdollisuuksia tehdä omaa kivaa jännittävässä ympäristössä, jossa aina on vaarana tulla keskeytetyksi.

3. Masturboikaa toisillenne

Useimmat miehet kiihottuvat masturboivasta naisesta ja sama on usein myös toisin päin. Miksi ette tekisi toisille pieniä ja vähän pidempiäkin esityksiä? Peili vielä tässä apuna, niin on jo melkoiset esileikit...

4. Peili sängyssä on hyvä ekstra

Pieni käsipeili on monikäyttöinen seksilelu sängyssä. Toki isomman peilin edessä pystytte nauttimaan näkymistä molemmat, mutta voit vielä tehostaa leikkiä käsipeilillä. Esimerkiksi kun nainen asettaa käsipeilin pepun viereen yhdynnän aikana, takaa peili hänellekin kiihottavat näkymät.

5. Dominointileikit...

Valta kiinnostaa kaikkia ihmisiä tavalla tai toisella ja kiihottaaki useimpia. Kenenkään ei kannata aloitta suorilta ruoskaleikkejä, vaan voitte harjoitella dominointia ihan hallitusti ja pienillä eleillä. Esimerkiksi voitte otta vallan käsiinne sängyssä vuorotellen ja antaa toisillenne luvan tehdä ihan mitä vaan. Pientä potkua voitte lisätä leikkiin vähitellen.

6. Dominoivaa suuseksiä

Suuseksi ja vallan käyttö sopivat erinomaisesti yhteen. Vallan tunne kiihottaa, mutta se täytyy aina tapahtua molempien tahdosta, toisen täytyy saada alistua vapaaehtoisesti, ei väkisin. Muuten tilanteesta ei syvimmiltään nauti kukaan. Esimerkiksi nainen voi ottaa kontallaan suihin miehen edessä ja mies voi pitää naista tukasta kiinni. Nainen taas voi käyttää valtaa istumalla miehen kasvojen päällä vetäytyen välillä kauemmas.

7. Varastettu seksihetki kylässä

Pienet hekumalliset hetket yhdessä tuntuvat erityisen hyviltä silloin kun ne ovat ikään kuin varastettuja. Kyläillessä vessassa vietetty pieni yhteinen hetki, viereisessä huoneessa pikaseksi samalla kun vieraat keskustelevat toisessa huoneessa... Olemassa oleva riski tulla nähdyksi lisää kiihotusta.

8. Seksi julkisella paikalla

Yllättävän moni fantasioi seksistä julkisella paikalla. Avoin seksi julkisella paikalla ei toki ole hyvien tapojen mukaista ja voi johtaa vaikka sakkoihin, mutta salassa sitä ei voi kukaan kieltää. Esimerkiksi uimarannalla pyyhkeen alla, lentokoneessa tai junassa takin alla, kukaan ei voi tietää, missä teidän kätenne vaeltavat.

9. Seksilelu housuissa

Seksikaupoissa on pieniä seksileluja, jotka on tarkoitettu salaisiin pikku tuhmuuksiin... miksei sitten vaikka ihan julkisella paikalla. Pieni värisevä penisrengas, klitoriskiihotin tai dildo toisen housuissa saa myös sinun paikkasi kihelmöimään. Voit lisätä toisen nautintoa ja ahdinkoa keksimällä syitä pysyä mahdollisimman pitkään julkisella paikalla, näin hänen on pakko yrittää peittää nautintoaan ja jopa orgasminsa.

10. Ulkona ilman alusvaatteita?

Mitä jos lähdette yhdessä ulos ilman alusvaatteita? Romanttinen päivällinen yhdessä, tai miksei vaikka kahvihetki keskellä päivää tai juoksulenkki, tietäen, ettei hameen tai housujen alla ole mitään, tuntuu ihan erilaiselta... Tarvittaessa voitte livahtaa yhdessä vaikka pukukoppiin...

 

Onko sinulla vielä joku huikea vinkki? Mikä on riettainta esileikkiä jota sinä olet harrastanut? Kerro muille vinkkisi ja kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

 


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun