Näin voit saada monta orgasmia seksin aikana

Näin voit saada monta orgasmia seksin aikana

24.07.2017

Moni nainen kärsii siitä, ettei saa orgasmia ollenkaan seksin aikana. On kuitenkin olemassa keino, jolla voi saada jopa useita orgasmeja peräkkäin. Women's Health lehden jutussa naiset paljastavat tämän niksin.

 

Orgasmikoulutusta tarjoava sivusto OMGYes teetti kyselytutkimuksen, jossa selvitti naisten orgasmeja ja orgasmiin liittyviä asioita. Tuhannen vastaajan porukasta jopa 47 prosenttia naisista ilmoitti saavansa useita orgasmeja peräkkäin saman seksisession aikana. Orgasmien määrä ei riippunut siitä, tapahtuiko seksi kumppanin kanssa vai yksin.

 

On mahdollista, että kyselyn tulokseen vaikutti tutkimusta järjestävä taho. Orgasmikoulutus kiinnostaa todennäköisemmin niitä, jotka joko kärsivät totaalisesta orgasmin puutteesta tai nauttivat niistä erityisesti ja orgasmit ovat tärkeä osa seksiä ja seksi tärkeä osa elämää. Useita orgasmeja saavien naisten määrä oli kuitenkin yllättävän iso, mikä kertoo tietysti myös siitä, että kyseessä on täysin luonnollinen ja normaali naisen fysiikkaan liittyvä ominaisuus.

 

Mikä sitten on monien peräkkäisten orgasmien salaisuus? Se on jarruttaminen ja tekniikan muutos. Ensimmäisen orgasmin jälkeen useita peräkkäisiä orgasmeja saavat naiset haluavat jotain ihan muuta kuin ennen ensimmäistä orgasmia. He haluavat hellempää ja epäsuorempaa kosketusta, nyt ei enää halutakaan suoraan esimerkiksi klitoriksen kiihotusta vaan kosketusta kaikkialle muualle ja viereen. Tahti ja rytmi niinikään hidastui joksikin aikaa. Tämä oli selkeä yhdistävä tekijä useita orgasmeja saavien naisten välillä.

 

Tälle ilmiölle on myös Women's Healthin mukaan biologinen selitys. Orgasmissa naisen alapäähän virtaa runsaasti verta, jolloin tuntoaisti herkistyy entisestään. Tämän vuoksi alapään stimulointi samaan tapaan kuin ennen ensimmäistä orgasmia voi jopa sattua.

 

Useita orgasmeja saavat naiset yksinkertaisesti suhtautuivat ensimmäisen orgasmin jälkeen omaan vartaloonsa kuin se olisi uusi vartalo uusin mieltymyksin. Tämän vuoksi esimerkiksi seksilelut voivat olla ihana ja erilainen vaihtoehto stimulointiin juuri ensimmäisen orgasmin jälkeen.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun