Seksihalut tiessään?! Asiantuntijan elvytysvinkit top 5

Seksihalut tiessään?! Asiantuntijan elvytysvinkit top 5

15.08.2017

Seksihalujen herättelyyn on monta hyvinkin arkista ja helppoa keinoa. Seksologi antaa vinkkejä parisuhteen normaaleiden kuvien kausien kostuttamiseksi.

 

Pitkässä ja lyhyemmässäkin parisuhteessa seksin määrä saattaa vaihdetta todella paljon eri elämäntilanteiden ja muiden syiden vuoksi. Tämä on tärkeä tiedostaa ja hyväksyä, ja välillä onkin paljon tyydyttävämpää harrastaa hyvää ja molemmille vapaata ja spontaania seksiä kerran kahdessa viikossa kuin väkisin kaksi kertaa viikossa. Mutta jos kuiva kausi alkaa tympäistä, silloin voi huoletta kokeilla joitakin seksologin hyvistä vinkeistä.

1. Fantasiat paperille

Ottakaa yhteinen ilta, ilman paineita, ilman vaatimusta ihan mihinkään. Illan ideana on puhua tilanteesta, ei syyllistä etsimällä, vaan yleisesti jakaen siihen liittyviä ajatuksia ja tunteita. Illan aikana voitte myös puhua omista fantasioistanne ja mielikuvistanne seksin suhteen. Mitä haluaisit siinä olevan? Mitä toivoisit kumppanilta? Mikään näistä toiveista ei ole tarkoitus olla vaatimus, vaan pikemminkin ilmaan heitetty ehdotus, johon voi tarttua jos vapaasta tahdosta haluaa. Kirjatkaa ylös näitä fantasioita paperilapuille ja kaivakaa niitä lappusia esille kun tekisi mieli jotain uutta ettekä keksi mitä.

2. Asentoja luovasti ja tarkoituksenmukaisesti

Kokeilkaa luovasti erilaisia asentoja, sillä uusi asento voi tuoda ihan uudenlaista nautintoa. Jos kuivuutta on ilmassa, se on helppo korjata liukuvoiteella, joka tekee muutenkin seksistä paljon nautittavampaa. Käyttäkää myös tarkoituksenmukaisia asentoja, esimerkiksi aamuseksi koira-asennossa vapauttaa jännittämästä, haiseeko oma hengitys vai ei.

3. Aamuseksi

Aamuseksi on yksi parhaista keksinnöistä parisuhteessa, jos sitä on mahdollista toteuttaa. Aamulla useimpia ei väsytä, mikä on yleisin syy haluttomuuteen, aamulla useimmilla on muutenkin raukea ja kehollinen olo, eikä useinkaan tarvitse miettiä vatsan turvotuksia tai muita esteettisiä asioita. Jos talossa ei ole pikkulapsia, aamuseksille järjestyy aikaa yksinkertaisesti laittamalla herätyskello soimaan puolta tuntia aiemmin.

4. Toteuttakaa fantasioita

Kokeilkaa rohkeasti toteuttaa jommankumman seksifantasia, mikäli se innostaa molempia. Pienikin muutos tavalliseen seksirutiiniin voi tuoda yllättävästi kipinää. Esimerkiksi silmien sidonta voi olla yllättävän kiihottavaa ja kokonaisvaltaista seksin aikana. Fantasia voi olla myös niin yksinkertainen kuin seksi ulkona tai luonnossa tai muuten yllättävässä paikassa.

5. Seksileluilla luovasti

Seksilelut on tarkoitettu nautinnon ja mielihyvän tuottamiseen ja lisäämiseen. Kuka on sanonut, että dildoa voi käyttää ainoastaan sisäisesti? Tai vibraattoria ainoastaan naiselle? Kokeilkaa luovasti seksileluja esimerkiksi hieronnassa, myös muiden kuin intiimialueiden, molemmille osapuolille ja erilaisten liukasteiden kanssa tai ilman.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun