Nämä ovat naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat

Nämä ovat naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat

11.09.2017

Seksifantasioita on lähes kaikilla, todennäköisesti myös heillä, jotka kieltävät niitä itsellään olevan. Fantasiat on aikuisen mielikuvitusta ja leikkiä hekumoida ja virittää itseään kiihottuneeseen tilaan. Mutta kuinka naisten ja miesten seksifantasiat eroavat toisistaan?

 

Eivät juuri mitenkään. Kyllä, miehet ehkä haaveilevat enemmän suuseksistä, mutta kyllä naisetkin siitä hekumoivat. Terve.fi kysyi nettikäyttäjiltään seksifantasioista, ja kokosi vastauksista tulokset, jotka eivät yllätä.

 

Kaikkien vastaajien kesken yleisin fantasia oli tuntematon seksikumppani (27% vastaajista), eli toisin sanoen pettäminen tuntemattoman kanssa. Toisaalta tuntemattoman seksikumppanin kanssa voi toteuttaa fantasiaa sopimalla tästä reilusti kumppanin kanssa. Todennäköisesti melko moni parisuhteessa olevista myös toteuttaa jossain vaiheessa tämän fantasian, sillä puolet avioliitoista päätyy eroon ja suurin syy eroamiselle on pettäminen.

 

Myös kolmen kimppa kiihottaa kaikkia, sillä neljäsosa haaveili kolmannesta pyörästä sängyssä. Etenkin miesten mielestä kolmen kimppa niin että sängyssä on kaksi naista innosti, sillä se oli toiseksi yleisin fantasia miehillä (30%). Suurin osa miehistä haaveili itseään nuoremmasta seksikumppanista (33%). Tuntematon kumppani ja seksi ystävän kanssa innosti miehiä myös.

 

Naisia kiinnosti eniten seksi tuntemattoman kanssa (28%) ja seksi samaa sukupuolta olevan kanssa (25%). Sitomisleikit ja kolmen kimppa innostivat myös todella monia naisia (molemmat ryhmät yli 20%).

 

Näiden fantasioiden lisäksi vaihtoehtoina oli muitakin, kuten seksi julkisilla paikoilla, roolileikit, alistaminen, itseä vanhempi seksikumppani ja kielletty seksi. Nämäkin toki kiinnostivat, mutta aiemmin luetellut fantasiat olivat selvästi suosituimpia.

 

Naisten suosituimmat seksifantasiat:

  1. tuntemattomat seksikumppanit (25,8 %)
  2. seksi samaa sukupuolta olevien kanssa (25,6 %)
  3. sitomisleikit (24,5 %)
  4. kolmen kimppa (22,4 %)

Miesten suosituimmat seksifantasiat:

  1. itseä nuorempi seksikumppani (33,2 %)
  2. kolmen kimppa (30,5 %)
  3. seksi tuntemattoman kumppanin (28,8 %)
  4. seksi ystävän kanssa (21,7 %)

Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun