Seksiongelmiin voi saada apua hieronnasta

Seksiongelmiin voi saada apua hieronnasta

19.10.2017

Yhä useammalla suomalaisnaisella on ongelmia orgasmin saamisessa ja seksistä nauttimisessa. Uusimpien tutkimusten mukaan orgasmeja saadaan vähemmän kuin koskaan. Orgasmi ei toki kerro koko tarinaa seksistä, mutta se kertoo jotain olennaista rentoutumisesta ja antautumisesta seksissä.

 

Orgasmiongelmiin ja muihinkin ongelmiin seksissä on olemassa hoitomuotoja, joista yksi on de-armouring -hieronta, eli vaginan ja lantionpohjan alueen hieronta. Hieronnasta kertoi tällä viikolla de-armouring-hieroja Satu Ylpeästi erilaiset -ohjelmassa Nelosella. Sadun mukaan vaginassa ja lantionpohjan alueella on lihasjumeja ja jännityksiä ihan samalla tavalla kuin esimerkiksi hartioissa. Ja myös näitä jumeja voi rentouttaa mekaanisella hieronnalla.

 

Ohjelmassa kaksi vuotta vastaantotolla kulkenut asiakas vahvistaa hieronnan tehokkuuden: hän sanoo löytäneensä oman seksuaalienergiansa ja sitä mukaa myös itsetuntonsa. Satu taas kertoo hieronnan lisäksi naisen harjoitelleen orgasmia, löytäneen orgasmin sekä g-pisteen.

 

Myös miehillä voi olla lantion alueella ja jopa peniksessä jännityksiä, jotka vaikuttavat seksuaaliseen nautintoon ja suoriutumiseen. Satu sanoo käsitelleensä myös miehen alalantion aluetta, välilihaa sekä penistä, mies hyötyy hieronnasta samalla tavalla kuin nainenkin, eli lantio ja sukuelimet rentoutuvat.

 

Etenkin nuorten naisten ongelmana ovat usein orgasmin saamisen vaikeus ja yhdyntäkivut. Yhdyntäkivuissa on äärimmäisen harvoin kyse mistään muusta kuin liian kireistä lihaksista ja rentoutumisen vaikeudesta. Usein tämä ongelma helpottaa iän myötä, kun itseluottamus kasvaa ja nainen oppii luottamaan mieheen ja puolisoonsa. Luottamuksen kasvaminen ei kuitenkaan helpotu, jos paria vaihdetaan usein. Tämä näkyi uusimmissa orgasmitutkimuksissa myös: nuorten naisten suuri kumppanien määrä vähensi entisestään seksin ja orgasmien määrää. Olisi siis tärkeää hoitaa vaivaa myös muuten kuin antaa ajan hoitaa. De-armouring hieronta on yksi toimivaksi osoitettu keino.

 

Myös seksilelujen käytön on osoitettu lisäävän nautintoa ja ennen kaikkea itsetuntemusta omasta seksuaalisuudestaan ja kehostaan. Seksileluilla voi myös itse hieroa genitaalialueen lihaksia ja siten vapauttaa jumeja kotikonstein.

 

Katso seksilelukaupat ja niiden tarjoukset: Seksikaupat.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun