Uudet seksilelutrendit: Kaukoseksi ja bdsm-lelut

Uudet seksilelutrendit: Kaukoseksi ja bdsm-lelut

18.04.2018

Teknologian nopea kehitys näkyy myös uusissa seksileluissa: seksiin on jo saatavilla vr-laseja ja muita kaukosuhteisiin kipinää tuovia laitteita sekä kaikenlaisia ohjaimia ja sovelluksia. Teknologia ohjaa myös ihmisten kiinnostusta, sillä uusimmat trendit ja mielenkiinto kohdistuvat uusiin innovaatioihin.

 

Iltalehden haastatteleman seksileluyrittäjä Satu Laitisen mukaan kaukoseksi kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän. Kaukoseksiä harrastetaan oman kumppanin kanssa erilaisten laitteiden välityksellä, kuten kauko-ohjattavilla vibraattoreilla. Vr-lasit tuovat kaukoseksiin todentuntua. Kaukoseksiä varten voi teettää jopa oman elimensä muotoisen masturbaattorin tai vibraattorin kumppanille lahjaksi.

 

Toinen selvästi nousussa oleva seksin muoto on BDSM eli vähän rajummat seksileikit sitomisineen ja alistamisineen. Seksiin halutaan enemmän leikkiä. BDSM:n suosio on Laitisen mukaan lähtenyt nousuun selvästi Fifty Shades of Gray -elokuvan jälkeen. BDSM henkisiä seksileluja löytyykin valtavasti jo laidasta laitaan. Ei ole heti pakko tarttua ruoskaan jos se hirvittää.

 

Laitinen muistuttaa hyvästä hygieniasta seksilelujen kanssa. Seksilelujen pesuun myydään siihen tarkoitettuja pesuaineita ja vaahtoja. Seksilelut on hyvä pestä ennen ja jälkeen niiden käytön.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun