Haaste - paranna parisuhteesi, harrasta joka päivä seksiä

Haaste - paranna parisuhteesi, harrasta joka päivä seksiä

15.08.2018

Joskus parisuhteen saa ihan uuteen liekkiin yksinkertaisesti harrastamalla seksiä enemmän. Seksi on liima, joka sitoo pariskunnan yhteen, vaikka arjessa olisi kuinka paljon ja suuriakin haasteita. Ota siis haaste vastaan ja kokeile viikon seksihaastetta!

 

Popsugar on aloittanut haasteen, jossa ihmisiä kehotetaan harrastamaan seksiä viikon ajan jokaisena päivänä. Sinkut voivat harrastaa seksiä itsekseen tai hyvällä tuurilla löytää jonkun kumppaniksi edes yhdeksi illaksi. Toki haastetta voi jatkaa viikon jälkeenkin tai ottaa se uudestaan vastaan vaikka kerran kuussa myöhemminkin.

 

Riittävällä määrällä seksiä on tunnetusti lukuisia terveydellisiä vaikutuksia, mutta erityisen suuri merkitys sillä on parisuhteelle ja suhteen onnellisuuteen ja pariskunnan tyytyväisyyteen. Parisuhteen liimaksi sitä tosin riittää jo parina iltana viikossa, mutta viikon seksihaasteen ideana onkin saada pariskuntia haluamaan seksiä lisää. Sillä nimittäin tahtoo olla sellainen vaikutus, että mitä säännöllisemmin sitä harrastaa, sen enemmän sitä haluaa.

 

Viikon seksihaaste:

 

1. päivä: Harrasta seksiä aamulla.

 

2. päivä: Harrasta seksiä uudessa ja yllättävässä paikassa spontaanisti.

 

3. päivä: Harrasta seksiä ja mausta sitä seksivälineillä.

 

4. päivä: Harrasta seksiä ja panosta esileikkiin.

 

5. päivä: Harrasta seksiä ja kokeile siinä uutta asentoa.

 

6. päivä: Harrasta seksiä suihkussa tai kylvyssä.

 

7. päivä: Harrasta seksiä ja toteuttakaa molemmilta yhdet fantasiat.

 

Listassa olevat seksivinkit voi toteuttaa missä järjestyksessä tahansa tai olla toteuttamatta. Vaikka tarkoitus on harrastaa seksiä viikon jokaisena päivänä, on tärkeää pitää seksi vapaana ja iloisena, spontaanina, eikä pakollisena pahana, joka suoritetaan alta pois ennen nukkumaanmenoa. Haaste haastaakin sinut priorisoimaan enemmän aikaa ja huomiota seksiin ja kumppaniisi, heittäytymään spontaanimmin hetkiin ja tilanteisiin sekä huomioimaan herkemmin kumppanin halut ja vihjeet. Antaudu viikon leikkiin - tai esileikkiin!

 

Miltä seksihaaste kuulostaa? Aiotko tarttua haasteeseen? Kommentoi ja kerro kokemuksesi ja omat vinkkisi alla olevalla lomakkeella!

 


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun