Hauskat roolileikit piristävät seksielämää

Hauskat roolileikit piristävät seksielämää

31.08.2022

Roolileikit tarjoavat oivallista piristystä seksielämään. Roolileikki tarkoittaa yksilöllisten fantasioiden toteuttamista, mikä tuo uutta lisäjännitystä varsinkin pitkäaikaiseen tuttuun ja turvalliseen parisuhteeseen. Lähes jokaisella meistä on erilaisia seksifantasioita, ja näitä voi helposti toteuttaa mielikuvitusta ja sopivia lisävälineitä sekä vaatetusta käyttäen.

Roolileikki tarkoittaa nimensä mukaisesti tavallisesta poikkeavan roolin ottamista seksiä harrastettaessa. Roolileikkiä edistävät erilaiset seksilelut tai seksiasut, joiden käytöstä puoliso tai molemmat osapuolet fantasioivat. Roolileikkien avulla voidaan turvallisesti ja ihanasti toteuttaa molempien villejäkin fantasioita.

Avoin keskustelu on tie onnistuneeseen roolileikkiin

On selvää, että ensi alkuun roolileikin aloittaminen saattaa tuntua kummalliselta ja jopa kiusaannuttavalta, mikäli suhteeseen ei ole aiemmin kuulunut seksileikkejä ja partnerin seksuaalista kiusoittelua halujen herättämiseksi. Tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin, kunhan kommunikaatio toimii hyvin. Roolileikeistä keskustelu ennen ja jälkeen itse leikin on avain roolileikkien tuoman kiihottavan nautinnon kasvattamiseen.

On ehdottoman tärkeää keskustella, mihin kaikkeen ollaan valmiita ja missä kulkevat rajat. Mikäli roolileikissä toteutetaan toisen osapuolen fantasiaa, on tärkeää että molemmilla on sama ymmärrys siitä, mitä roolileikiltä odotetaan. Roolileikin pitää tuoda molemmille nautintoa, jotta se lujittaa parisuhdetta. Sisällöltään roolileikein ei tarvitse olla molempien suuri fantasia, mutta mikäli se toiselle osapuolelle on kauan odotetun fantasian toteutuminen, on hyvä että toisen fantasiaa toteuttava ymmärtää roolileikin tärkeyden ja saa myös nautintoa kumppanin toiveen täyttämisestä.

Kun peruspelisäännöistä on sovittu ja yhdessä päätetty toteuttaa jokin seksifantasia, on aika siirtyä sanoista tekoihin. Roolileikeissä osapuolet astuvat uusiin saappaisiin, toisinaan aivan kirjaimellisesti. Miehen ja naisen ulkonäköä voidaan roolileikkiä varten muuttaa monella tavalla, ja yleisintä on erilaisten seksiasujen ja kiihottavien vaatteiden sekä asusteiden ja seksilelujen käyttö.

Roolileikkiin kuuluvat yleisesti seksikkäät alusasut, korsetit, peruukit, univormut ja monet muut erilaisiin ammatteihin liittyvät seksiasut. Palomiehen, poliisin, sisäkön ja sairaanhoitajan asut ovat suosittuja, mutta roolileikki voi tarkoittaa myös erikoismateriaaleista tehtyjä vaatteita, kuten latex- ja nahka-asuja. Asuvalinta riippuu tietysti sovitun roolileikin sisällöstä. Toisinaan pelkkä seksiasujen päälle pistäminen on jo riittävä kiihoke piristämään seksielämää satunnaisesti.

Vinkit nautinnolliseen roolileikkiin

Varsikin aloittelijoiden kannattaa aloittaa yksinkertaisista roolileikeistä, joita ei tarvitse liikaa jännittää ennakkoon. Pieni muutos ulkonäköön ja rooliomaisen käytöksen omaaminen tarjoaa jo kyseisestä roolileikistä fantasioineelle upean tyydytyksen. Seksiasun valinnassa kannattaa kuunnella kumppania, mutta toki jokaisen tulee asettaa selkeät rajat siihen, millaiseen on valmis. Jos esimerkiksi nahka-asuun pukeutuminen tuntuu jo ajatuksena ikävältä, voidaan keskustella vaihtoehtoisista ratkaisuista. Kyseessä on fantasia, joten mitä todennäköisimmin nahkaa muistuttava muu materiaali on riittävä fantasian toteuttamiseen.

Tärkeää on kuunnella kumppaniaan eikä tyrmätä suoralta kädeltä omituisiltakaan kuulostavilta roolileikkiajatuksia. Erilaisten seksilelujen käytön suhteen monilla voi olla vahvoja ennakkoluuloja, joista pääsee yli vain kokeilemalla. Roolileikit voi aloittaa varovasti hienostuneempia seksileluja käyttäen.

Tarkoituksena roolileikeissä on aina vain ja ainoastaan lisätä nautintoa ja piristää seksielämää. Mikäli joku asuvalinta tai seksilelu tuottaakin roolileikkiä kokeiltaessa pettymyksen, voi sen hylätä saman tien ja kokeilla jotain muuta. Jälkeenpäin on aina hyvä keskustella kokemuksesta ja erityisesti toimimattomille asioille voidaan yhdessä nauraa ja todeta, että tulipahan ainakin kokeiltua oman fantasian toteutusta.

Hyvän seksielämän ylläpitämiseksi avoin suhtautuminen roolileikkien tuomiin kokeiluihin on niin ikään tärkeää. Jonkun tietyn roolileikin toteuttaminen voi jäädä vain kertaluonteiseksi kokemukseksi, mutta samalla sen avulla voidaan oppia kumppanista ja hänen kiihottumisestaan jotain täysin uutta, mitä voidaan pienin annoksin lisätä tavalliseen seksielämään.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun