Geishakuulat helpottavat orgasmin saamista

Geishakuulat helpottavat orgasmin saamista

01.09.2022

Geishakuulat, joista käytetään myös nimeä kegel-kuulat, ovat naisille suunniteltuja emätin- ja lantionpohjalihasten harjoitteluvälineitä. Emättimen ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen on keskeinen osa seksuaalisen nautinnon kasvatuksessa. Niiden vaikutus seksielämän parantamiseen on tiedetty jo ammoisista ajoista alkaen, ja siitä juontuu kuulien eksoottinen nimikin. Geishat olivat muinaisessa Japanissa arvostettuja miesten viihdyttäjiä, joiden taitoihin kuului myös lihallisten halujen taidokas tyydyttäminen. Tätä varten geishat olivat kehittäneet omat harjoitteluvälineensä.

Geishakuulien avulla tapahtuvan harjoittelun myötä kuka tahansa nainen voi tarjota kumppanillensa unohtumattomia hetkiä, ja samalla lisätä omaa nautintoaan, sillä lihasten harjoittaminen lisää myös naisen tuntemaa herkkyyttä ja tyydytystä yhdynnän aikana. Vahvempien lihasten verisuonissa virtaa enemmän verta, mikä kasvattaa orgasmiherkkyyttä ja tarjoaa lopulta voimakkaampia orgasmeja. Geishakuulien yksi lempinimi onkin orgasmikuulat, ja syystäkin.

Geishakuulat toimivat harjoituspainoina, joita liikutellaan ja puristellaan emättimessä. Vastaavanlaista harjoittelua voi toki tehdä ilman kuuliakin, mutta tähän harjoitteluun suunnitellut geishakuulat tekevät treenistä huomattavasti tehokkaampaa. Geishakuulien avulla tapahtuva harjoittelu sopii myös hyvin virtsankarkailun vähentämiseen ja synnytyksistä palautumisen nopeuttamiseen.

Erilaisia geishakuulia

Geishakuulien materiaaleina käytetään useimmiten metallia, mutta niitä voidaan valmistaa myös lasista ja muovista. Seksikauppojen valikoimat ovat laajoja, ja materiaalien ohella vaihtuvuutta löytyy myös painossa ja pallojen koossa.

Suositeltavimpia ensikertalaiselle ovat metalliset ja lasiset geishakuulat. Ne on helppo puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Hieman lisäjännitystä ja nautintoa harjoitteluun tuovat värinäominaisuudella varustetut kuulat. Moderneimmissa vaihtoehdoissa on jopa langaton yhteys treenisovellukseen bluetooth-yhteydellä, jonka avulla voi pitää aktiivista harjoituspäiväkirjaa ja seurata treenien kehittymistä.

Ehkä toisin kuin voisi ehkä kuvitella, aloittelijan kannattaa aloittaa isompikokoisilla kuulilla. Ne pysyvät helpommin paikallaan, joten harjoittelu on helpompaa. Eivät kuulat tietysti ahdistavan isoja saa olla alussakaan. Harjoittelun edetessä voi siirtyä pienempiin geishakuuliin muistaen kuitenkin valita painoltaan painavammat kuulat kuin mitä on aiemmin käyttänyt.

Harjoitteluohjelma

Kuten minkä tahansa muunkin lihasharjoittelun, myös emätin- ja lantionpohjalihasten harjoittelu tulee aloittaa rauhallisesti ja tehostaa harjoituksia asteittain. Ensimmäiset harjoitukset geishakuulilla voivat olla kestoltaan muutaman minuutin pituisia päivittäin toteutettuna. Lihasten vahvistumisen myötä, joka alussa voi tapahtua nopeastikin, lisätään harjoitteluun käytettyä aikaa.

Harjoittelusta kannattaa muodostaa päivittäinen rutiini. Harjoitteluun saa helposti lisähaastetta käyttämällä sopivaa liukuvoidetta. Geishakuulien hallinta muuttuu liukuvoiteen myötä vaikeammaksi, joten lihaksilta vaaditaan tehokkaampaa työskentelyä. Liukuvoide myös helpottaa kuulien asettelemista paikoilleen harjoituksen alussa ja tekee usein harjoittelusta miellyttävämmän tuntuista, joten liukuvoiteen käyttöä ei tarvitse vältellä.

Harjoittelu on hyvä aloittaa turvallisesti kotioloissa, mutta kokemuksen myötä geishakuulilla tapahtuvan harjoittelun voi suorittaa lähes missä vain. Voimistuneet lihakset pitävät geishakuulat paikoillaan ja harjoituksia voi suorittaa vaikka työmatkallaan muiden huomaamatta. Geishakuulat on aina helppo ottaa lopuksi pois pelkästään rentoutumalla ja käyttäen kuuliin kiinnitettyä narua.

Geishakuulat voivat toimia myös seksileluna ja pienempikokoisia geishakuulia voi käyttää yhdynnän aikana. Varovaisuus on ensikokeiluissa tarpeen ja tuntemukset voivat olla molemmille osapuolille aluksi erikoisia, mikä yleensä nostaa kiihotusta yhdynnän aikana. Monet naiset nauttivat myös sooloseksistä geishakuulien avulla käyttäen samalla esimerkiksi klitoriskiihotinta.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun