Hääyönä superseksiä? Näin saat hääyön onnistumaan

Hääyönä superseksiä? Näin saat hääyön onnistumaan

29.06.2015

Suorastaan perinteisiin kuuluu, että odotukset hääyöstä ovat korkealla. On varattu superromanttinen hääsviitti ruusun terälehtineen ja shampanjoineen, on satsattu seksikkäisiin alusvaatteisiin. 

Aika moni joutuu kuitenkin pettymään, kun hääyö ei sitten vastaakaan haaveiden kuvitelmia. Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen antaa Iltalehden kolumnissaan vinkit, kuinka hääyöstä tulee varmasti onnistunut.

1. Keskustelkaa etukäteen hääpäivästä ja hääyöstä.

Jos haluatte superromanttisen hääyön ja harrastaa silloin ihanaa seksiä, siihen pitää satsata. Pitää tehdä valintoja, jo etukäteen, sillä väsyneenä ja humalassa seksi ei ole kovin huikaisevaa. Olkaa tietoisia toistenne odotuksista ja tavoitteista, niin ette tule pettymään. Voitte yhtä hyvin päättää olla harrastamatta seksiä hääyönä.

2. Mikäli haluatte harrastaa hyvää seksiä, rajoittakaa juomista häissä!

Humalassa seksi ei yleensä ole kovin kivaa, joten häissä on parempi rajoittaa juomista jos mielii yöllä vielä lemmenleikkeihin. Juhliminen on myös paras lopettaa aikanaan ja hyvistä unista huolehtia jo edellisinä öinä.

3. Kipinä seksiin kasvaa, jos pidättäydytte siitä pari viikkoa ennen häitä.

Hääyössä oli paljon latausta aiemmin, kun seksielämä aloitettiin vasta aamenen jälkeen. Nykyään seksi hääyönä ei ole yleensä sen kummempaa kuin seksi muulloinkaan - ellei sitä ole odotettu. Lisätkää siis tietoisesti jännitystä ja pidättäytykää seksistä pari viikkoa tai kuukauden ennen häitä!

4. Seksi on paljon muutakin kuin yhdyntä.

Häissä on paljon tunteita ja tapahtumia, joita varmasti pitää käydä läpi heti häiden jälkeen ja vielä kauan senkin jälkeen. Hääyönä ei tarvitse harrastaa välttämättä seksiä yhdyntään asti, vaan voitte vain nauttia toistenne läheisyydestä ja käydä läpi päivän ihania asioita ja kokemuksia.

5. Muistakaa ehkäisy.

Ehkäisyasiat kannattaa olla mietittynä etukäteen myös hääyönä, ellei sitten ole tarkoitus alkaa heti perustamaan perhettä.

6. Ottakaa rennosti!

Mitä rennommin suhtaudut hääyöhön ja seksiin, sitä mukavampaa seksikin on! Anna siis asioiden mennä omalla painollaan. Jos seksi ei yöllä väsyneenä sytytä, nuku ensin hyvin kultasi kainalossa ja muista että aamulla on uusi mahdollisuus ihanaan kahdenkeskiseen leikkiin! Levänneenä ja tuoreena avioparina!


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun