5 parasta seksilelua joululahjaksi!

5 parasta seksilelua joululahjaksi!

15.12.2015

Onko pukinkontti vielä puolisosi osalta tyhjä? Seksilelut ovat aivan loistava joululahja, sillä yleensä suhteen molemmat osapuolet pääsevät nauttimaan tästä lahjasta. Katso ideat parhaista seksilelulahjoista, mutta muista, että lahjakortti seksikauppaan on myös hyvä vaihtoehto jos et osaa yksin päättää leluista!

Kokosimme tähän parhaat vinkit seksileluista. Näissä leluissa ideana on se, että lelusta on hyötyä ja iloa molemmille!

Parhaat seksilelulahjat top 5:

1. Pariskuntavibraattori

Värisevä vibraattori, kuten esimerkiksi todella laadukas We Vibe II, on ihana lisä yhteiseen seksiin. Esimerkiksi We Vibe II klitoris- ja g-pistekiihotin pysyy itsestään paikoillaan ja vapauttaa miehen retkille muualle vartaloon sillä aikaa kun kiihotin kiihottaa naisen taivaisiin.

Joissakin pariskuntavibraattoreissa on kaukosäädin, joka värisee samalla tavalla kuin itse vibraattori. Näin mies voi antaa naiselle langattomasti värinää, mutta tuntee samalla itse minkälaista värinää on lähettämässä.

 

 

2. Penisrengas

Tervekin mies yllättyy positiivisesti peniksen ympärille laitettavan silikonisen renkaan vaikutuksesta: yksinkertainenkin rengas pidentää ja vahvistaa erektiota, jolloin rakkauden touhuja voi jatkaa niin kauan kuin huvittaa. Penisrenkaan ansiosta orgasmikin usein paranee.

Nainen saa niinikään oman osansa penisrenkaasta. Useimmat penisrenkaat on varustettu jonkilaisella klitoriskiihottimella, jolloin itse yhdynnästä tulee naiselle nautinnollisempi.

Penisrenkaissa voi olla vaikka mitä muitakin ominaisuuksia. Mies, joka tykkää anaaliseksistä, saattaa pitää sellaisesta penisrenkaasta, jossa on anaalitappi samassa. On myös peniksen ympärille asennettavia vibraattoreja, jotka antavat molemmille tyydytystä aktin aikana.

3. Hieromasauva eli dildo

Vaikka perinteinen dildo mielletään usein naisen yksityiseksi leikkikaluksi, voi siitä olla todella suurta iloa myös pariskunnan yhteiseen petiin! Mies voi innostua aivan uudella tavalla naisen kiihottamisesta ja dildon ansiosta akteihin voi saada lisää ulottuvuuksia, pituutta ja ennen kaikkea leikkiä ja hauskuutta. Kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti!

4. Liukuvoide

Jokaisen pariskunnan makuuhuoneen perusvarustukseen kannattaisi kuulua kunnon liukuvoide! Yllättävän monilla naisilla on ongelmia limakalvojen kuivuuden kanssa, lähes jokaisella limakalvot ovat kuivat tai kuivahkot jossakin vaiheessa kuukautiskiertoa. Jotkut ehkäisyvalmisteet niinikään saattavat aiheuttaa limakalvojen kuivuutta. Liukuvoide on pelastus tähän, sillä sen ansiosta vältytään yhdyntäkivuilta ja seksi on muutenkin mukavampaa, jouhevampaa ja luistavampaa...

5. Seksivälinepaketti

Yksi vaihtoehto on antaa kumppanille lahjaksi kokonainen seksivälinepaketti. Tämä on hyvä idea varsinkin silloin, kun tuttavuus seksivälineisiin ja -leluihin on aivan uutta eikä oikein tiedä mitä hankkisi ensiksi. Paketteihin on yleensä valittu suosituimpia tuotteita, joten niistä löytyy varmasti ainakin yksi suosikki!


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun