Näin tunnistat huonon seksin

Näin tunnistat huonon seksin

27.12.2015

Joskus seksi yksinkertaisesti on huonoa. Riski huonoon seksiin kasvaa, kun seksikumppani on uusi tai etenkin silloin jos harrastaa yhden yön juttuja. Tällöin seksikumppanien joukkoon mahtuu väkisin ei niin taitavia yksilöitä... Huono seksi kannattaa kuitenkin tunnistaa ja tunnustaa ja on täysin ok lopettaa se kesken, sillä todennäköisesti se ei tyydytä kumpaakaan.

Huono seksi on kuin huonosti lämmitetty sauna tai haaleaksi jäähtynyt kahvi: siinä ei oikeastaan ole enää aavistustakaan siitä, mitä se voi parhaimmillaan olla. Aina ja kaikkien kanssa seksi ei vain suju, se on tärkeää tunnustaa itselleen eikä yrittää väkisin. Kaikkien kanssa kemiat eivät yksinkertaisesti mätsää.

Huonon seksin riski on tietysti paljon suurempi silloin, kun seksikumppani vaihtuu. Pidempiaikaisen kumppanin kanssa harvemmin tulee ryhdyttyä seksiin silloin, kun molemmilla ei tee mieli. Ja usein pidempään jatkunut suhde kertoo myös siitä, että seksi on pääsääntöisesti yhdessä mukavaa.

Mistä huonon seksin sitten tunnistaa? Tässä kuusi vinkkiä:

1. Ajattelet epäonnistuneesi seksissä.

Kuvittelet tehneesi jotain väärin tai että et ole kovin hyvä sängyssä. Mikäli sinulla on takana kuitenkin pääsääntöisesti onnistuneita seksikokemuksia, tämä tuskin on suurin ongelma. Syitä voi toki olla molemmissa, mutta muista että asia ei välttämättä korjaannu sillä että itse yrität enemmän.

2. Ajattelet että huonossa on joitakin hyviäkin puolia.

Toki näin kannattaakin yrittää aluksi ajatella, kun huomaat ettei seksi yhdessä suju. Etsi seksistä sitä mikä sujuu ja tuntuu hyvältä, kokeilkaa yhdessä uutta asentoa tai muita uusia juttuja. Positiivisella ajattelulla seksi voi vaikka muuttuakin paremmaksi, tai ainakin siedettäväksi.

3. Mieleesi hiipii väkiin morkkis ja huono fiilis.

Huonon fiiliksen taustalla voi toki olla muitakin syitä kuin senhetkinen seksi, varsinkin naisella ongelmat työssä, ihmissuhteissa ja elämässä hiipivät usein sänkyyn asti. Morkkis voi kuitenkin johtua myös siitä, että senhetkinen seksikumppani on todellinen pettymys ja haluaisit päästä hänestä eroon mahdollisimman nopeasti...

4. Syyttelet mielessäsi toista surkeaksi rakastajaksi.

Sinusta tuntuu, että hän ei kerta kaikkiaan osaa. Se voi olla täysin totta: lähes jokainen liioittelee kysyttäessä seksikokemustensa määrää. Voihan olla ettei uudella kumppanilla ole kokemusta ja tietoa, miten hän saisi kumppanin tyydytetyksi. Tällöin onkin tärkeää ottaa itse ohjat käsiin, ja näyttää mikä sinua kiihottaa, miten mikäkin homma kannattaa tehdä. Tämä saattaakin saada koko seksiin uuden kiihottavan käänteen...

5. Huomaat pistäneesi aivot narikkaan.

Joskus tämä on todella hyvä keino. Jos ei nyt itse satu nauttimaan kyseisestä seksistä ja toinen näyttää nauttivan, voithan pistää aivot narikkaan ja suorittaa seksin loppuun. Sen jälkeen voit unohtaa koko tyypin. Toki seksistä jää aina mukavampi maku suuhun kun siitä on itse nauttinut. Ja omasta nautinnostaanhan on viime kädessä jokainen itse vastuussa.

6. Tekisi mieli häipyä saman tien paikalta.

Voit toki tehdä näinkin, Suomessa on jokaisella on yksilön- ja valinnanvapaus. Voit sanoa, että homma ei tyydytä sinua, lopettaa homman sikseen ja häippästä. Eri asia onkin, onko se kovin kohteliasta ja toista huomioivaa. Voit lopettaa kauniistikin: sanoa, että seksi ei jostain syystä tyydytä sinua, voitaisiinko vain vähän aikaa nauttia toisen läheisyydestä, jutella ja sitten sanoa heipat?


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun