Tämän takia kannattaa harrastaa seksiä valot päällä!

Tämän takia kannattaa harrastaa seksiä valot päällä!

13.01.2016

Harrastatteko seksiä aina pimeässä? Kyllä, se voi olla lempeää ja pehmeää, mutta seksi valot päällä on yleensä kuitenkin paljon vahvempi kokemus! Katso pari syytä, miksi valot kannattaa jättää päälle seksin ajaksi.

Varsinkin pienten lasten vanhemmat harrastavat paljon seksiä pimeässä. Siihen on omat syynsä ja siinä on omat hyvät puolensa, mutta valot tuovat kuitenkin seksiin monta nautintoa lisäävää tekijää.

Seksuaaliterapeutti Ian Kerner kertoo Woman's Health-lehden artikkelissa, että sekä miehet että naiset ovat todella visuaalisia ja siten toisen näkeminen seksin aikana tuo kokemukseen yhden aistiulottuvuuden lisää.

- Myös läheisyyden tunne on usein suurempi silloin, kun näkee toisen. Asetat itsesi alttiiksi, paljaaksi toiselle ja näin päästät toisen lähemmäksi kuin pimeässä rakastellessa.

Tässä muita syitä, miksi seksi valoisassa on hyväksi:

1. Voit harrastaa seksiä milloin haluat

Jos sinulla on rajoite, että haluat harrastaa seksiä vain pimeässä, se todella rajoittaa spontaanin seksin mahdollisuutta. Jos valoisuus sen sijaan ei ole este vaan pikemminkin positiivinen juttu, voit harrastaa seksiä spontaanisti milloin ja missä vain... Tämä tuo lisää väriä, vireyttä ja yllätyksiä elämään.

2. Kumppani näkee vartalosi

Valoisassa kumppanisi pääsee nauttimaan vartalostasi myös visuaalisesti, näin ollen pääset esittelemään treeniesi tuloksia. Jos kroppasi mielestäsi kaipaa treeniä tai häpeät sitä, kumppanin ihaileva kosketus valoisassa saattaa lievittää häpeää ja auttaa sinuakin hyväksymään vartalosi.

3. Seksi valoisassa on kuin aikuisviihdettä

Valoisassa rakastelu on kuin ilmaista aikuisviihdettä, sillä näet sekä itsesi että kumppanisi kunnolla. Jos haluat seksistä vielä enemmän irti, hanki peili sängynpäätyyn tai jos olet oikein rohkea, ota vähän videonpätkää puuhistanne...

4. Opit tuntemaan hänen ilmeensä

Valoisassa näet hänen kasvonsa jatkuvasti, ja näin opit tunnistamaan hänen ilmeestään missä hän seksin aikana menee. Erityisen kiihottavaa on nähdä kumppani orgasmin hetkellä, ja vain valoisassa opit tunnistamaan hänelle ominaisen ilmeensä juuri ennen orgasmia!

5. Seksi on turvallisempaa

Valoisassa harrastettu seksi on yleensä turvallisempaa kuin pimeässä harrastettu, sillä siinä näkee jatkuvasti toisen ilmeestä miltä mikäkin asento tuntuu. Valoisassa vältytte todennäköisemmin onnettomuuksilta.

6. Hän näkee miten mihinkin reagoit

Pimeässä on erittäin tärkeää kertoa miltä mikäkin tuntuu ja ohjailla kumppania. Valoisassa ohjailua tarvitaan vähemmän, sillä hän näkee kyllä ilmeestäsi, onko osunut oikeaan paikkaan... Nautinnollisen ilmeesi näkeminen on hänelle todennäköisesti paljon palkitsevampaa kuin se, että kerrot että tuntuu hyvältä.

7. Tunnet olosi rohkeaksi ja kokonaiseksi

Valoisassa et voi piilotella mahamakkaroita etkä muutenkaan piiloutua mihinkään, vaan olet täysin avoin ja luettavissa. Toisaalta saat itsekin nauttia alastomuudestasi ja lihallisuudestasi kumppanisi kanssa. Tämä saa sinut tuntemaan itsesi todennäköisesti tuntemaan itsesi ihanan riettaaksi, rohkeaksi.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun