Tässä ovat top 5 rooliasut

Tässä ovat top 5 rooliasut

20.01.2016

Suomalaisetkin tykkäävät roolileikeistä sängyssä, kunhan vain pääsevät irti pidättyvyyden kahleistaan. Nettilehdessä nimettömänä blogia pitävä ilotyttö paljastaan suomalaismiesten suosituimmat rooliasut.

Roolileikit ovat olleet osa seksileikkejä varmasti lähes aikojen alusta asti. Edelleen ne ovat aikuisten seksikkäimpiä leikkejä, jotka voivat parhaimmillaan tuoda uskomattoman ihanan kipinän jopa väljähtäneeseen parisuhteeseen.

Roolileikkeissä kyse on oikeastaan siitä, että siinä astutaan hetkeksi tylsien arkisten kaavojen ulkopuolelle, pois niistä rooleista, mihin puolisot ovat astuneet toistensa seurassa. Varsinkin hieman epätasapainoisessa suhteessa roolileikeillä voi olla valtava merkitys seksuaalisen identiteetin ja rohkeuden kannalta: esimerkiksi normaalisti alistuva vaimo voikin hetken olla herra talossa dominoimalla sängyssä miestään! Tämä voi olla todella voimaannuttavaa välillä.

Rooliasuilla voi myös korvata sitä silloin tällöin mieleen hiipivää vahingollista ajatusta oman kumppanin tylsyydestä ja vieraan haaveista: rooliasuilla pääset uuden "kumppanin" kanssa sänkyyn vaikka joka ilta! Vain molempien mielikuvitus on rajana! Roolileikit täytyy kuitenkin olla parin yhteinen valinta, molempien täytyy olla valmis leikkiin.

Sadomasokismi on roolileikkiä karuimmillaan ja puhtaimmillaan. Näissä leikeissä toinen alistaa ja toinen alistuu omasta tahdostaan. Joskus tämä voi kuitenkin käydä psyykkisesti liian raskaaksi, siksi on tärkeää sopia ennen leikkejä turvasana, joka ei liity mitenkään leikkeihin. Näin kumpi tahansa voi tarvittaessa lopettaa leikit.

Roolileikit voi aloittaa tunnetuista ja yleisistä leikeistä, ja keksi sitä mukaa myös omia rooliasuja ja -leikkejä omien fantasioiden mukaan. Roolileikki voi olla esimerkiksi jokin näistä suomalaisen ilotytön listaamista suosikkiasuista:

Top 5 rooliasut:

1. Koulutyttö

2. Domina

3. Sihteeri

4. Sairaanhoitaja

5. Poliisi

Koulutyttöleikeissä nainen esittää näennäisesti kilttiä ja viatonta tyttöä, jonka miesopettaja viettelee... tai toisinpäin. Domina-leikeissä nainen taas on pomo, joka määrää pelisäännöt ja tarvittaessa vaikka sitoo miehen niin, että voi tehdä tälle mitä vain, kunhan ei vain itse tee mitään. Sihteeri-leikeissä pikkutuhma sihteeri viettelee esimerkiksi pomonsa tai asiakkaansa. Sairaanhoitaja-leikeissä taas on mielikuvitus rajana mitä hoitaja tekee potilaalleen.... Poliisi-leikkejä listan tehnyt ilotyttö piti itse mielenkiintoisina, sillä niissä mies nimenomaan haluaa olla dominoiva osapuoli ja alistaa naispoliisia...

Rooliasuja löytyy seksikaupoista kymmeniä erilaisia. Katso rooliasuista lisää täältä.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun