Yllättävän moni nainen harrastaa seksiä haluamattaan

Yllättävän moni nainen harrastaa seksiä haluamattaan

26.02.2016

Naisten ja miesten aktiivisimmat seksiajankohdat ja halut kohtaavat yllättävän huonosti myös silloin, kun katsotaan suuria joukkoja. Moni nainen kuitenkin harrastaa seksiä haluamattaan, miellyttääkseen miestä.

Tyytyväisimmillään nainen on seksielämäänsä 30-44 -vuotiaana, kun hän on vakituisessa ja turvallisessa parisuhteessa. Nainen nauttii suutelemisesta ja siitä, että kumppani on taitava rakastaja, mutta hellä ja huomioiva. Parisuhde on niin hyvässä kunnossa, että naisella ei ole mitään syytä sanoa seksille ei.

Tämä ja monta muuta asiaa selvisi seksikyselyssä, jonka Kauneus ja Terveys -lehti teki vuodenvaihteessa. Kyselyyn vastasi 743 miestä ja naista.

Kyselyssä selvisi nykypäivänä hieman yllättävä seikka, että edelleenkin naisista jopa seitsemän kymmenestä harrasti seksiä haluamattaan, alle kolmikymppisistä jopa yli 80 prosenttia! Naiset kokivat, että seksi on edelleen velvollisuus, joka täytyy suorittaa, vaikka ei itse sitä haluaisi. Joidenkin mielestä on parempi harrastaa seksiä miehen kanssa vaikka ei itse haluaisi, sillä muuten mies on ärtynyt. Suurin osa haluamattaan seksiä harrastaneista naisista oli sitä mieltä, että miksi ei voisi harrastaa seksiä toisen mieliksi, kun suhde on kuitenkin hyvä.

Miehistä seksiä harrasti haluamattaan alle puolet. Seksiä häiritsevistä tekijöistä nousi ykköseksi kumppanin ylipaino, tämä häiritsi erityisesti miehiä.

Kaikkein tyytymättömimpiä seksielämäänsä olivat yli 50-vuotiaat kaupunkilaiset sinkkumiehet. Nämä kokivat, että heidän seksielämänsä oli parhaimmillaan alle 30-vuotiaana. Muuten taas miehet kokivat 31-40 -ikähaarukan olevan paras seksi-ikä, ja naiset kokivat olevansa seksuaalisesti kukkeimmillaan 41-50 -vuotiaana. Yllättävää kyllä, yli 65-vuotiaat naiset olivat tyytyväisempiä seksielämäänsä kuin alle 30-vuotiaat naiset!

Lähde: Kauneus ja Terveys


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun