Seksin halutaan kestävän pidempään

Seksin halutaan kestävän pidempään

24.03.2016

Seksiaktin kesto ei tyydytä ihmisiä tällä hetkellä, sillä useimmat haluaisivat harrastaa puolet kauemmin kestävää seksiä. Kysymys kuuluukin, jos ihmiset haluavat harrastaa pidempään kestävää seksiä, miksi he eivät harrasta?

Pikapano on kiva useimpien mielestä joskus, mutta säännöllisesti harrastettuna se tuntuu useimpien mielestä pidemmän päälle valjulta. Siksi useimmat aikuiset toivoisivat seksiaktiensa olevan jopa puolet pidempiä!

Tuoreen Kentuckyn yliopiston tekemän kyselytutkimuksen mukaan sekä miesten että naisten seksiakti kestää keskimäärin vain noin 10 minuuttia. Suurin osa sekä miehistä että naisista kuitenkin toivoi seksin kestävän puolet pidempään, 20 minuuttia tai jopa pidempään.

Uusi tutkimus korreloi vanhempien vastaavien tutkimusten mukaan, sillä myös aiemmin on käynyt ilmi, että ihmisten harrastamat seksiaktit ovat puolet lyhyempiä kuin he oikeasti haluaisivat harrastaa. Erään tutkimuksen mukaan itse akti, esileikki poislaskettuna, kestää keskimäärin vain 3-7 minuuttia, kun ainakin naiset toivoivat itse aktin kestävän vähintään 10 minuuttia, mieluummin jopa 20 minuuttia.

Pidempi akti sopii hyvin erityisesti naisille, sillä nainen kiihottuu hitaammin ja saa hitaammin orgasmin. Nainen saavuttaa nautinnon huipun keskimäärin 10 minuuttia myöhemmin kuin mies, joten mikäli seksiaktit ovat todella lyhyitä, nainen ei välttämättä ehti lainkaan mukaan ja näin naisen nautinto jää vaillinaiseksi.

Kysymys kuuluukin, miksi ihmeessä ihmiset eivät tee sitä mitä itse haluaisivat? Mikäli lyhyt seksiakti johtuu miehestä, asiaa on helppo auttaa esimerkiksi erilaisilla seksileluilla, kuten kiihotusrenkailla tai penisrenkailla, jotka pidentävät ja parantavat olennaisesti miehen seisokkia sekä viivyttävät ja parantavat miehen orgasmia. Näiden renkaiden ansiosta mies pystyy tekemään paljon pidemmän aktin ilman pelkoa ennenaikaisesta laukeamisesta!

Pidempi akti paitsi parantaisi erityisesti naisten nautintoa myös vähentäisi kaikille epämieluisaa orgasmin teeskentelyä, johon kyselytutkimuksen mukaan jopa reilusti yli puolet naisista kertoi sortuneensa! Miehistäkin jopa 30 prosenttia sanoi joskus teeskennelleensä orgasmia.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun