Yllättävä tutkimus: Nainen nauttii enemmän seksistä

Yllättävä tutkimus: Nainen nauttii enemmän seksistä

15.12.2016

Tuore tutkimus tarjoaa varsin yllättävän tuloksen: nainenkin onkin heterosuhteessa se, joka loppujen lopuksi nauttii enemmän seksistä! Ja yleinen käsitys kun on täysin päinvastainen, koska naisen haluttomuudesta puhutaan niin paljon. Naisen nautinnon taustalla on naisen moniulotteisempi seksuaalisuus.

 

Uuden seksitutkimuksen mukaan ne naiset, jotka seksistä nauttivat, nauttivat siitä syvemmin ja enemmän kuin miehet. Tämä selittyy esimerkiksi sillä, että nainen voi saada neljänlaisia orgasmeja siinä missä mies voi saada ehkä kahdenlaisia. Nainen voi nauttia klitorisorgasmin, g-pisteorgasmin, kohdunkaulan orgasmin ja orgasmin nännien hyväilystä. Nainen voi saada näistä useampia yhdellä kertaa tai vaikka peräkkäin saman session aikana. Moisesta nautintojen rummutuksesta mies voi vain haaveilla!

 

Naisen seksuaalisuus on kuitenkin äärimmäisen herkkä stressille. Siksi esimerkiksi nuoret naiset eivät koe nauttivansa seksistä kovin paljon. Haluttomuus ja suuret ongelmat seksuaalisuudessa ovat yleistyneet, sillä nuoret naiset tuntevat itsensä epävarmoiksi ja kokevat suuria paineita ulkonäkönsä ja seksisuoritustensa suhteen. Uusien tutkimusten mukaan nuorena täysin haluttomallakin naisella on kuitenkin toivoa: iän myötä itsetuntemus ja itsetunto kasvavat ja sitä mukaa vartalo rentoutuu ja asenne muuttuu rennommaksi. Tutkimusten mukaan nainen onkin tyytyväisimmillään seksielämäänsä vasta 40 ikävuoden jälkeen!

 

Orgasmit itsessään rentouttavat naista ja edistävät positiivista rentoutumisen prosessia. Erään tutkijan mukaan jokaisen naisen pitäisi saada vähintään kolme orgasmia viikossa, mikä edistäisi naisen terveyttä ja jopa tekisi hänestä mukavamman. Orgasmit lievittävät stressiä ja ahdistusta sekä vähentävät kipuja.

 

Tutkijan mukaan seksihalukkuutta voi myös pitää naisen terveyden mittarina: koska naisen luonnollinen ominaisuus on haluta seksiä, jotain voi olla naisen terveydessä vikana mikäli on haluttomuutta tai nainen ei saa orgasmia. Kroppa voi olla stressitilassa esimerkiksi alkavan diabeteksen tai verenpainetaudin takia.


Takaisin
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun